Altijd super

Helemaal top

Alles goed geregeld

Goede website, leuke producten, snelle levering

—-

Bestel al jaren hier. Levering is altijd snel en ze hebben een skibroekmerk (Kilpi) die mij als gegoten zit! Dus ik ben blij met Skiwebshop.

Betrouwbaar, goed en snel!

Diverse wintersport artikelen gekocht. Veel van mijn wintersportartikelen zijn via skiwebshop aangeschaft omdat het een prettige en overzichtelijke website is en logistiek ze alles goed voor elkaar hebben.

Goede en duidelijke site

Heel veel keuze

Goede levering

Mooie jas, kwaliteit.

Prima webshop

Snelle levering, ruim aanbod en vooral.. goede en complete beschrijving van de artikelen. Ook het feit dat kleding gedragen door modellen wordt getoond, waarbij de lengte van het model wordt aangegeven is een grote plus.

Gewoon perfect!

Mooie duidelijke site, prima prijs en super snelle levering.

Super blij met mijn nieuwe skijas

Altijd goede service

Snelle en correcte levering

Snelle en correcte levering

picobello

Past precies, snelle levering

Super snelle bezorging in keurige verpakking

Site maakt goede indruk. Bezorging is supersnel. 's avonds besteld, 's morgens bezorgd. Product was netjes verpakt. Het geheel maakte een professionele indruk.

Snelle en goede levering! Jammer dat de verzendkosten zo hoog zijn

Makkelijk besteld en keurig geleverd.

Alles netjes verpakt en verzonden. Bestellen gaat heel makkelijk. Zal zeker nog een keer bestellen…

Kwaliteit en correcte info

Correcte info en kwaliteit voor eerlijke prijs ! Ook zeer snel geleverd !!

Het zoeken ging makkelijk met gebruik van de filters. Alles snel ontvangen en naar tevredenheid.

Awesome

Great products fast delivery

Goede kwaliteit en uitstekende service in één jasje!

Ik heb 2 jacks besteld. Hele snelle bezorging en giede kwaliteit!

De bestelling was inderdaad de volgende dag binnen

Website werkt prima.

Mooie spullen voor een lekkere prijs

Zo met het oog op aanstaande kerstvakantie moest er toch het een en ander aan kleding gekocht worden. Met de outlet bij Skiwebshop heb je op die manier al voorpret door de lager geprijsde artikelen.

snelle service en goed artikel

snel geleverd en goed aangeleverd, ook netjes een retour stikker bij geleverd maar die had ik niet nodig.

Bestelling was niet wat ik zocht maar terugsturen is erg gemakkelijk

Mooi en goede producten en veel keuze

Mooi product

Goede kwaliteit pasvorm mooie afwerking

Goede site snelle levering

Laagsteen 28