Zo hoort een webshop te zijn

Snelle levering, goede communicatie en prachtige producten, alles wat een webshop moet hebben

Skiwebshop, de leukste voorpret voor de wintersport !

Mooie skikleding tegen betaalbare prijs. Na jaartje geen skien kunnen we hopelijk in januari deze mooie kleding showen op de piste

Duidelijke website en snelle levering

De website is overzichtelijk met duidelijke omschrijvingen. De levering ging snel. Ik ben helemaal blij met de bestelde kledingstukken.

Mooie en kwalitatief goede kleding!

Mooie kleding. Heb hier al meerdere keren besteld. De softshell jassen zijn erg mooi en ook goed te gebruiken om te fietsen/wandelen.

Eindelijk een website die speciale maten voert en kwaliteitsmerken!

Al jaren op zoek naar een mooie kwalitatieve skibroek wat niet meevalt als je lang en slank bent. Bij skiwebshop hebben ze hiervoor een aanbod 'speciale maten' waar je een compleet overzicht hebt. De maten van het product worden nu alleen weergegeven van het fotomodel dat het draagt op de foto. Ik zou per product per maat de specificaties melden dat maakt je nog meer specialist!! En dus minder retouren

Snelle en goede levering

Prima webwinkel

Keer op keer meer dan tevreden!

Ik heb al verschillende keren besteld, en de kwaliteit van de producten evenals de snelheid en zorgvuldigheid van leveren is uitstekend!

Super service

Super goed materiaal om alles mooi waterdicht te krijgen

Geweldig service

Woensdag besteld donderdag in huis top

Een woord? Onmogelijk goed

Als je je kleding besteld bij Skiwebshop,gaat ongelooflijk snel. Woord om daar, s'avonds besteld is de volgende dag in huis

Supersnelle levering en goede klantenservice

Ik heb meerdere bestellingen gedaan en deze zijn allemaal binnen één dag geleverd. Ook de communicatie met de klantenservice verloopt snel en vriendelijk. Breed assortiment.

Vlotte afhandeling en goede levering

Het is heel eenvoudig om bij skiwebshop iets te bestellen. Zonder gedoe en heel helder op meerdere invalshoeken in beeld wat het product is.

Leuke webshop!!

Leuk en een voordelige webshop voor je meeste wintersport accessoires. Alle bestellingen die ik tot nu toe via deze webshop heb gedaan, zijn keurig netjes binnen de afgesproken tijd geleverd.! Top winkel, leuke assortiment en ga zo door :-). Gr.

Super shop

Goede merken, goede prijs en extreem goede service. Helpdesk reageert snel en adequaat op mail. I'll be back : - )

Blij verrast na het openmaken van mijn bestelling

De verpakkingen van de producten zijn tip top in orde en de leuke folder met de pen erbij is echt een meerwaarde. Levering is snel en retourzending is ook goed geregeld.

Supersnelle verzending en duidelijke beschrijving!

De order die ik de vorige avond plaatste is meteen verwerkt en kwam de volgende ochtend al bij mij binnen. Ik kon meteen kijken of alle artikelen naar wens waren. Voor de skibroek heb ik de maattabellen geraadpleegd. De lengte en breedte vielen goed uit, maar hij zat wat strak in de lies. De andere artikelen waren exact zoals beschreven en zater perfect. Dus al met al ben ik erg tevreden over de beschrijving van de producten en de snelle levering!

En super snelle en nette levering.

Ik vind het super hoe snel alles binnen is in deze drukke Coronatijd.

Zeer snelle levering en prijs kwaliteit erg goed

Veel keus uit een goede collectie met zeer aantrekkelijke prijzen. Snelle levering. Klein minpuntje is dat je verzendkoste moet betalen .....

Super snel en goede kwaliteit

Ik had een ski jas en 2 broeken uitgekozen. Ondanks dat ik deze pas laat op de dag had besteld was het de volgende dag al in huis. Super snel dat had ik niet verwacht. Netjes verpakt. De ski kleding is van goede kwaliteit en verschillende merken zijn er te verkrijgen.

Goede site, juiste info, snelle levering, goed product.

Prima webshop

Snel ontvangen. Jas helaas te klein

Ruime keuze, goede service

Mooi assortiment in diverse prijscategorieen. Goede website. Prima winkel.

Misleidende aanbieding

Gebleken is dat producten eerst opgeprijsd worden alvorens er een misleidende extra korting wordt verstrekt. Er zijn echter andere marketing tools om dit zonder misleiding te doen.

Hele goede service!!

Ik had 3 ski-pullies besteld waarvan er 1 niet in de juiste maat op voorraad bleek, keurige mail ontvangen met als compensatie 5 euro korting op een volgende bestelling.(boven de 30 euro) Toen ik dezelfde pully wel een maat groter wilde kreeg ik direct 5 euro korting ondanks dat de pully geen 30 euro was! Heel netjes !

wat een geweldige service!

Een vlotte afhandeling en na teruggave vanwege de maat, supersnel de nieuwe bestelling binnen!

Laagsteen 28

4815 PH Breda