Geen gedoe in pashokjes...

alle artikels zijn zeeeer goed gepresenteerd foto's en video. duidelijke omschrijving , scherpe prijzen en groot aanbod. Al verschillende skispullen gekocht , snel geleverd (België) en wysiwyg !!

Goede snelle service

Snelle levering en mooie aanbieding . Tevreden over de aankoop ! Bedankt

Goede snelle service en helemaal tevreden.

Snelle levering, ruime keuze

Goed Product, Prima Prijs en Snelle Levering

Eind van de middag een bestelling. Ik wist al wat ik wilde kopen en ze hadden een prima prijs hiervoor. Was onder de indruk van de snelle en correcte levering. Zeker een aanrader om de volgende keer weer te bestellen.

Super snelle service en goede kwaliteit producten

Goede prijs-kwaliteit

Mooie kwaliteit voor een betaalbare prijs. Super snel geleverd.

Super snelle levering, en erg blij met mijn producten. Duidelijke instructie over hoe is retour te sturen etc.

Vlugge levering

Artikel voldoet aan de verwachtingen en werd super vlug geleverd.

snelle levering en fijn dat er een retour ticket bij zit .dat maakt het veel makkelijker allemaal

goede service

de bestellingen waren netjes op tijd geleverd, en goed verpakt. de maten klopten heel goed. ga zo door ook een fijne website.

Helaas geen snelle levering.

Na de plaatsing van de bestelling op maandag in de middag, verwachtte ik dat de order dezelfde dag verstuurd zou worden omdat er een snelle levering beloofd werd. Dat werd pas de volgende dag gedaan. En omdat het proces van verzenden zelf tegenwoordig veel meer tijd kost, (daar waarschuwen ze zelf voor) had ik de handschoenen pas op vrijdagavond laat in huis, terwijl ik ze juist die ochtend heel hard nodig had gehad. Als SkiWebshop de order dezelfde dag nog had verstuurd, had ik ze donderdag al in huis gehad en waren ze dus precies op tijd geweest. Jammer!

Goede kwaliteit skikleding.

Ruim aanbod van goede skikleding. Snelle levering. Mooie aanbiedingen in sale.

Snelle levering en veel producten op voorraad

Veel producten die ook nog in vele maten beschikbaar waren tijdens een sale. Zondag middag besteld en dinsdag ochtend in huis. Goede prijzen en duidelijke instructies met retour zenden.

2e keer dat ik ski spullen bestel op SkiWebShop. En alles netjes en op tijd geleverd!

Prima broek

Prima en snel geregeld

Prima levering, artikel ook goed. Alleen jammer van de dubbele verzendkosten en retour kosten bij bestellen andere maat artikel.

Snel geleverd en netjes verpakt

Artikelen snel geleverd, assortiment met fijne merken en netjes verpakt

De maat was prima! De levering al de volgende dag!!

Mooie spullen, snelle levering

Zeer tevreden over skiwebshop!

Snelle en correcte levering!

Ik ben tevreden! De kleur is iets meer fluorescerend dan ik had verwacht! Dit kun je ook positief zien in het kader van veiligheid.

Uitstekende service!!!

Heel goede service. Fijne overzichtelijke webshop. Veel keuze en goeie uitleg over materiaal, maten, kleuren en styling. Beste webshop van alle wintersport webshops! Hou vol Skiwebshop.nl!

Maken belofte waar

Makkelijke site om te zoeken met goede filters Super snelle service en keurig verzorgde verzending Ik had een artikel op een andere site voor een lagere prijs gezien en prompt werd de prijs voor mij op de site van Skiwebshop aangepast. Dat is nog een belofte waar maken!

Snel in huis maar...

Mijn bestelling was zo in huis. Helaas zijn al veel maten uitverkocht. Ik vind het jammer dat je geen gratis retourrecht hebt. Je betaalt flink verzendkosten over je bestelling (ook boven de 100 euro) en als iets niet past dan betaal je 2 euro om terug te sturen. Echter omruilen voor een andere maat kan niet dan moet je weer opnieuw bestellen en dus weer verzendkosten betalen. Daardoor zal ik geen bestelling meer opnieuw plaatsen. Deze service moet beter kunnen. Er zit wel een retour sticker bij dat is wel fijn.

Fijne website en een super snelle levering. Echt een aanrader om hier te bestellen.

Laagsteen 28

4815 PH Breda