Artikelen worden goed omschreven, maten kloppen en prijs kwaliteits verhouding !

Mooie webshop, goede producten

Al meerdere keren besteld op bij SkiWebshop.nl. Bestelling wordt snel verzonden en keuze is groot.

Goede mooie spullen

Goede en mooie wintersport outfit besteld, topmerken voor goede prijs!

Netjes verpakt snel bezorgd

Goed verpakt en snel bezorgt. Mooie en veel foto's.

Supersnelle en nette levering!

Jas besteld en snel geleverd gekregen, keurig verpakt en leuke pen erbij cadeau, dat doet het in mijn ogen altijd goed, dank je wel! Jammergenoeg was de jas mijn dochter te klein en was hij niet meer in haar maat verkrijgbaar dus moest ik hem helaas retourneren. Ik kom zeker weer terug om te kijken naar jullie aanbod!

Snelle service, mooie prijzen, goed assortiment

Heel prettig

Mooie ski jas

Mooie ski jack en erg goedkoop gekocht bij skiwebschop,

Scherp geprijsd, goed en snel geleverd

Duidelijke website en veel bestel gemak.

zoals altijd perfect

erg snel geleverd, goed verpakt en natuurlijk de gaafte jassen en skibroeken e.d. mijn zoon ook even doorgegeven dat er sale was. En die is ook super geslaagd

Snelle levering, alleen geen antwoord op mail

Skiwebshop levert zeer snel en alles is keurig verpakt. Op mijn mail antwoorden ze alleen niet.

Zeer goed kwaliteit en snelle service echt een aanrader

Mooie kleding voldoet echt aan verwachting

Snelle en goede levering Mooie collectie ! Wel jammer dat als je voor meer dan €450 euro kleding besteld je toch verzendkosten moet betalen

Geweldige verwerking en aflevering van bestelde goederen. Ook de webshop is door mij goed goed te doorlopen.

Goede service goede prijzen

Goed assortiment skikleding ook in grote maten. Heel handig want mijn man is 2 meter lang.

Scherpe prijs snelle levering

Bestelde artikelen werden snel geleverd.

Goede service,snelle levering,goed mailcontact, zeer duidelijk.

Altijd goede service, mooi bedrijf om artikelen te bestellen.

De producten die ik had besteld waren precies zoals in de webshop .

Meerdere malen al wat besteld naar tevredenheid.

Fijne website!

Goede website, duidelijk en mooie skikleding! Snelle levering! Zeer tevreden

Makkelijke en snelle service!

Product goed en netjes verpakt en snel thuis. Top!

Top product !

Easy webshop. Overzichtelijke Webshop. Snelle levering!

Vreselijk snel geleverd, in een stevige doos, keurig verpakt. Kortom alles klopt hier.

Prima geregeld!

Binnen 2dagen binnen, goed en met zorg verpakt. Toppie!

Supersnel en netjes

Snel geleverd en duidelijk met info waar het pakket is en wanneer het geleverd word

Snelle levering, prima prijs en correcte reactie klantenservice

Handig dat bij de diverse items een omschrijving is toegevoegd van het model (lengte, welke maat) die het item draagt. Snelle levering door PostNL. Contact met klantenservice verliep goed en mijn opmerkingen werden op een juiste manier afgehandeld.

Laagsteen 28

4815 PH Breda