Paar keer besteld nu, elke keer tevreden.
Alles perfect geregeld en duidelijk.
Snel, mooie merken....
Ik heb mijn bestelling gedaan maar helaas nog niet binnen
Beste Gertjan, Dank voor je review. Helaas heeft jouw pakketje de afgelopen week veel vertraging opgelopen door het winterse weer. We kunnen vanuit je bestelling zien dat je op 7 februari een Track&Trace hebt ontvangen. Dit betekent dat vanaf dat moment je pakketje klaar lag voor PostNL om opgehaald te worden. Helaas heeft PostNL de afgelopen weken veel pakketten met een vertraging bezorgd. Ook jouw pakketje zat hiertussen, waardoor je pakketje uiteindelijk pas dagen later voor de deur stond. We hopen dat je begrijpt dat wij hier volledig afhankelijk waren van de vervoerder. Uiteraard bieden we wel graag onze excuses aan voor het ongemak.
Wij hebben ons met veel plezier en tevredenheid voorbereid op de wintersport van volgend jaar.
Duidelijke website en een duidelijk bestelproces. Wel vond ik het vervelend dat ik net voor het betalen pas een kortingscode kon invoeren en het niet ergens vermeld stond dat het pas aan het einde van het proces zat. Duidelijk contact via de mail en snelle bezorging. Prima webwinkel!
Mooie kwaliteit zit goed
Keurige website, het kado moet nog gepast worden, eventueel omgeruild. Maar tot nu toe top, en prachtige kwaliteit aanrader.
Zeer vakkundig advies, vriendelijk, alle tijd. Fijne site. groot assortiment. Goede prijs/kwaliteit. Snelle verzending.
Er is helemaal geen sprake van een snelle levering. Items vrijdagmiddag besteld en op woensdagmiddag nog steeds niets ontvangen.
Beste Jeanet, Dank voor je eerlijke review. Waar wij normaal er alles aan doen om bestellingen zo snel mogelijk te kunnen leveren, moeten wij toegeven dat dit de afgelopen week helemaal mis is gegaan. We kunnen vanuit je bestelling zien dat je op 7 februari een Track&Trace hebt ontvangen. Dit betekent dat vanaf dat moment je pakketje klaar lag voor PostNL om opgehaald te worden. Helaas heeft PostNL de afgelopen weken veel pakketten met een vertraging bezorgd. Ook jouw pakketje zat hiertussen, waardoor pas 3 dagen later je pakketje voor de deur stond. We hopen dat je begrijpt dat wij hier volledig afhankelijk waren van de vervoerder. Uiteraard bieden we wel graag onze excuses aan voor het ongemak.
Zeer snelle levering. Productomschrijving perfect. Product past prima. Hier ga ik vaker bestellen.
Echt goede en duidelijke website. De bestelde artikelen zijn makkelijk besteld en snel en goed verpakt geleverd (altijd met een leuke attentie). Fijn dat er ook altijd bij wordt vermeld of het artikel groot, normaal of klein valt.
Jammer door ijzel moest ik het ophalen bij post no punt
Beste, Zeer tevreden het bestelde product snel in huis en ook tegen een mooie prijs geleverd. Zeer tevreden.
Kent u die mop van dat restaurant met dat bord voor de deur, “ Morgen gratis koffie “ dat bord stond er eeuwig. Skiwebshop bedient zich van dezelfde strategie “ U kunt uw bestelling morgen na 15.00 u afhalen” dat zie ik al 4 dagen staan bij het Track &Trace bericht van PostNL Inclusief een retourgezonden bestelling heeft Skiwebshop al wel mijn betaling via Visa gecashed, terugstorten van het geld van de retourzending, morgen na 15.00 u zeker ?
Beste Ron, Dank voor je eerlijke review. Wij begrijpen natuurlijk heel goed dat je met het koude weer van afgelopen week de bestelling zo snel mogelijk in huis wilde hebben. Helaas heeft PostNL afgelopen week veel pakketten met een vertraging bezorgd. Op het moment dat je een Track&Trace van ons hebt ontvangen, betekent dit dat je pakketje vanuit ons al helemaal klaar ligt voor bezorging. We zijn echter afhankelijk van PostNL wanneer zij je pakketje dan komen ophalen bij ons magazijn en wanneer zij je pakketje daadwerkelijk komen bezorgen. We hopen dat je begrijpt dat wij hier volledig afhankelijk waren van de vervoerder en dat de belofte 'morgen na 15:00 uur afhalen' vanuit de vervoerder kwam en niet vanuit ons. Uiteraard bieden we wel graag onze excuses aan voor het ongemak.
Originele beoordeling
Mooie skijas tegen een scherpe prijs
Snellere levering dan aangegeven! Helaas verkeerde model besteld waardoor het retour is gestuurd maar lag niet aan Skiwebshop. Is de terugbetaling snel wordt afgehandeld kan ik nog niet zeggen. Is gister retour verstuurd.
Toch nog snel even een winter outfit uitgezocht.. de volgende dag kon ik ermee op de latten, super!
Voor het eerst besteld bij skiwebshop.nl en ben zeer tevreden over de service en de levering. Ook ben ik tevreden over de het aanbod en de mooie aanbiedingen!
Ik kon makkelijk vinden wat ik zocht en het werd ook meteen verstuurd waardoor ik het een dag later in huis had.
Bij het uitzoeken van skibroeken waren er vele keuzes in meerdere kleuren. De foto's van de broeken zijn van goede kwaliteit en duidelijk. Er stond zelfs regelmatig een filmpje bij, waardoor je de broek nog beter kon bekijken. Zo zag je ook goed hoe de broek zat. Ook was er een uigebreide en overzichtelijke beschrijving van de kenmerken. Het enige dat ik miste, was een duidelijke omschrijving van de maten van de broek. Ik kon niet goed vinden hoe lang de broekspijpen bijvoorbeeld waren, waardoor ik niet zeker wist welke maat ik moest bestellen. Verder ben ik zeer tevreden.
Telefonisch Contact gehad met 1 van jullie medewerkers,over een online bestelling. Na de uitleg van de dame heb ik gelijk een bestelling gedaan afgelopen donderdag 11-02-21 en die zelfde dag kreeg ik een mail met track en tracé en vrijdag de melding dat zaterdag het pakket geleverd werd. Pakketje met een jas was uitmuntend verpakt en top geregeld. Echt een super service!
Dare 2 be jas gekocht 20/20. dus waterdicht en zeer goed ademend. Spider kwaliteit voor minder dan €100,-. Geen poespas verder maar wel kwaliteit. Snelle levering dat ook nog.
Besteld, met een uur kreeg ik al bericht dat mijn pakket was ingepakt. Volgende dag in huis, ondanks de sneeuw en gladheid afgelopen week! Ik heb een fantastisch nieuw skipak!
Alles binnen 24 geleverd en pasvorm conform wat ze aangeven