Hele slechte service

Handschoenen besteld niet geleverd. krijg je na 3 dagen een email dat ze er niet meer zijn. Hele slechte service!!!!

Duidelijke site en snelle levering

Duidelijke site met vele foto's van alle artikelen. Het door mij bestelde artikel is inderdaad snel geleverd en was keurig verpakt. Wel jammer dat je altijd verzendkosten dient te betalen, zelfs bij bestellingen van 200 euro en meer.

In 1 woord geweldig

Past precies

Goede levering. De maattabel heeft goed geholpen bij de juiste maat.

Super webshop!

Wat een snelle service! Producten zoals omschreven. Super netjes verpakt, zelfs met een handige pak checklist! Die gebruiken we dan volgend jaar. Kortom, ik wordt blij van deze webshop!

Snelle levering en goede kwaliteit!

Ik bestel altijd mijn ski jassen en ski kleding bij SkiWebShop!! Perfecte kwaliteit, goede prijs en snelle levering! Top!!! En heel blij met mijn jas en truien!

Perfect, zoals altijd!

Top kwaliteit, goeie prijs en snelle levering! Een 10!

Snelle service, veel keuze

Hele snelle levering en goede kwaliteit van de producten. Ik was er superblij mee!

Snelle goede service met goede producten

Goede producten en prima service

Super product , lekker warme handen nu.

Goede kwaliteit. Mooi handschoenen. En warm, echt een aanrader.

Fijne winkel! Spullen zijn snel geleverd

Fijne winkel! Spullen zijn snel geleverd

Heerlijk

Snel, goed en duidelijk

Snelle levering, kwaliteitsproducten

Goede aanbiedingen, mooie artikelen, goede service

Super service en snelle levering!

Goede service en snelle levering. Veel mooie foto’s en goede maattabellen.

Prima Productie. Krijgt wat er staat.

Jas poivreblanc

Jas zoals afgebeeld, maat normaal.

Snelle levering, goede kwaliteit/prijs verhouding

Niet alleen prijs / kwaliteit is goed maar ook de service . Had iets besteld maar ptt niet geleverd en terug gestuurd en gebeld naar ski webshop en ze zei dat ik nergens aan wat kon doen dus hoefde ik geen retourzending te betalen en nieuwe product werd opgestuurd en hoefde hiervoor ook geen verzendkosten te betalen .

Snel en Goed

ik had een weekend winterkamperen voor de boeg maar door de extreme temperaturen (voorspelling -13) moest ik laatste termijn nog een betere jas hebben. Via Skiwebshop vond ik snel de juiste. direct besteld want door lockdown was fysiek naar een winkel gaan geen optie. Binnen 2 dagen in huis. Perfecte jas. Zit goed en was heerlijk warm.

Supersnel geleverd en prima product

Super mooie skibroek snel geleverd. Snel geleverd !!

Veel keus en scherpe prijs

Deze site heeft heel veel keuze en scherpe prijzen! Verder ook goede service. Er werd netjes een mail verstuurd dat de levering door het winterse weer (week 6) vertraging had opgelopen. Levering was ondanks alles toch nog redelijk vlot. Ik heb een skibroek gekocht via SkiWebShop. Omschrijving van de maat en product was goed en duidelijk en voldeed aan mijn verwachtingen.

Snelle levering en goede productomschrijving

Skiwebshop levert altijd snel, maar is met name favoriet voor mij omdat ze hele goede productomschrijvingen hebben. Bij andere websites is het zoeken naar informatie, maar Skiwebshop heeft altijd veel foto's van de producten en heel veel informatie. Hierdoor is het ook makkelijker om te filteren. Enige wat ik graag zou zien is een nog uitgebreider assortiment.

tevreden

De bestelling wordt zeer snel verzonden en je wordt op de hoogte gehouden waanneer het wordt bezorgd. het is goed ingepakt. Als cadeau een pen erbij is verledentijd, vorige bestelling een mooi sleutelhanger met een poetsdoekje voor je bril dat was top maar een Pen??

Goede wanten voor een zacht prijsje

Goede wanten voor een zacht prijsje

Een product bestellen gaat heel vlot en de levering was zeer snel.

Laagsteen 28

4815 PH Breda