Prima website en goede service,

Website is overzichtelijk, je kan snel de spullen en informatie vinden die je zoekt. Prijs/kwaliteit verhouding is goed.

Positief

Toppp!!

Snel en nette handeling! Een leuke pen als presentje erbij!

Winter wonder goed

Nog mooier dan op het plaatje en snelle levering.

Duidelijke pagina en zeer vlotte levering.

Goede ervaring. Bestelde spullen van prima kwaliteit. Mocht ik nog iets nodig hebben, zou ik het zo weer hier bestellen.

Ruim aanbod, snelle service

Goede kwaliteit voor een prima prijs

Ik heb meerdere artikelen besteld. Zowel handschoenen als thermo kleding. Prima prijs voor goede kwaliteit.

Snelle bezorging

Ondanks de sneeuw en kou in het land. Was de bestelling snel binnen. Voor een mooie prijs top handschoenen.

Napapijri jas ( dons) zit prima dat wist ik al had hem al in het groen nu ook in donker blauw super warme jas en goed in te bewegen

Goede kwaliteit snelle levering

Volgende dag al in huis.

De verrassing ....in de 2 grote dozen,

Het is donderdagmiddag 11 februari 2021. We zitten gezellig aan de thee met chocolade en biscuit. Plotseling gaat de deurbel! Wie zou dat zijn? En ja hoor de man die mijn 2 pakjes van skiwebshop komt afgeven! Ik maak ze open en .......ik zie mijn 10 heatpaxx en de dual traction snow grabbers. Geweldig goed verpakt met als extraatje 2 pennen en 2 folders met een checklist wintersportvakantie , Erg leuk en handig! Die 2 folders zijn niet voor dit jaar door Corona, maar wel nuttig voor een ander jaar!

Een super bedrijf heb nog nooit zo snel een pakketje binnen gehad als bij hun echt goede service

Overzichtelijke site en scherpe prijzen

Veel keus in skikleding en voor een goede prijs. Artikelen snel verzonden en eventuele retourzendingen snel verwerkt.

Prima webshop

Het bestellen gaat goed en eenvoudig. Zelfs in een echte winterperiode werd het artikel snel en goed geleverd en voldoet aan mijn wensen.

Prima!!

Zeer uitgebreid assortiment, mooie kleding en echt alles op één website, snelle levering en bij retour zenden ook weer snel je geld terug gestort, kortom dik tevreden.

Duidelijke webshop, snelle levering

Echt mooi skivest yehhhh

Top in 1 woord,bedankt

Super snel!

Producten waren binnen 2 dagen na bestellen al in huis. Kwaliteit van de broeken en handschoenen zijn top! Konden makkelijk meerdere maten bestellen om goed te kunnen passen. Volgende keer bestel ik hier weer!

Een prachtige skibroek voor een mooie prijs aangeschaft. De volgende dag al ontvangen.prima communicatie omtrent de levering. Wat ik bijzonder vind is dat er bij de bestelling een checklist zat voor de wintersport, heel handig. Daarnaast, mocht de bestelling geretourneerd moeten worden, een retoursticker erbij voor een antwoordnummer, zodat je geen kosten hoeft te maken, erg klantvriendelijk! Ook een mooie kleine platte doos waarin de bestelling werd geleverd, die gemakkelijk geopend kon worden, geen onnodige grote verpakking, hier is zeker goed over nagedacht.

Veel keus, prima prijs, snel geleverd

Ruime keuze. Zeer snel geleverd ondanks drukte bij post.nl

Kwaliteit goed

Toen ik merkte dat mijn winterhandschoenen niet meer deden wat ik ervan verwachtte, wilde ik eens goeie (ski)handschoenen kopen. Hiervoor kwam ik bij SkiWebShop terecht. Keurige bevestiging en daarna bericht van verzending. Helaas bleek PostNL teveel uitdagingen tegelijk te hebben, onbegaanbare wegen en extreem veel pakketten. Vertraging werd onduidelijk gecommuniceerd zowel door SkiWebShop als door PostNL terwijl ik eigenlijk geen dag langer geduld had gezien de vorst. Toen de levertijd nóg onzekerder werd heb ik aan de bel getrokken bij SkiWebShop. Kreeg uitgebreide toelichting als geruststelling. Gelukkig werd er diezelfde dag ‘s avonds geleverd. Er was maar één maat verkrijgbaar en die had van mij best wat groter gemogen terwijl ik toch echt een normale handmaat heb. Kwaliteit is top, nog niet eerder zulke mooie degelijke handschoenen gehad. Eind goed al goed, ik kan er weer een paar jaar mee vooruit !

Snelle levering en heerlijk warme handen.

Heerlijk warme handschoenen en wanten besteld. Goede kwaliteit, betrouwbare webwinkel en ook nog eens snelle levering. Wij zijn er blij mee met deze kou.

kaliteits produkten die verkocht worden

Zeer tevreden en snelle levering.

Kwaliteit van de ontvangen artikelen is goed en snelle levering

Mijn ervaring met Skiwebshop is goed. Zou zo weer wat bestellen. Goede kwaliteit, vlotte levering en duidelijke communicatie per mail. Top!

Prima producten

Al vaker kleding bij de SkiWebShop besteld. Altijd netjes op tijd, producten zijn prima. Voldoen aan de verwachting.

Laagsteen 28

4815 PH Breda