Snelle service, betaalbare kleding voor elk budget

Overzichtelijke webshop, goede beschrijving, prima kwaliteit. Zeer tevreden!

Goede kwaliteit in een vlotte online shop.

Zeer fijn om hier te bestellen. Goede kwaliteit, maatvoering en service

Eerlijke prijs, voor een mooi product en snel verstuurd.

Goede betaalbare kleding.

De pullys zijn niet duur en lekker warm.

Uitstekende kwaliteit

Snelle service, ook bij vragen. Vlotte levering. Mooie en functionele kleding. Heel blij mee

Overzichtelijke website en bestelling netjes en snel geleverd!

ruime keuze en goed spul

Onlangs een paar handschoenen gekocht. Kwamen snel en goed verpakt thuis. Passen goed en zijn lekker warm. Dat was ook de bedoeling.

Goed!

Prima ervaring gehad. Mooie broek besteld voor weinig. Snel thuis. Nu nog iets ruilen. Ben benieuwd hoe dat gaat.

Razend snel

Goede service en de spullen worden razend snel opgestuurd. Top service. Ook de klantenservice is prima en je word vriendelijk geholpen.

Goede spullen, voor een fijne prijs.

Ik heb voor de wintersport van volgend jaar alvast mijn skibroek en een bijpassende pully besteld. Er was fijne korting op beide artikelen. Bestelling kwam netjes verpakt binnen en zat een checklist bij voor wat mee te nemen op wintersport, heel handig. Broek en Pully van Icepeak zitten top, dit merk raad ik ook zeker aan.

Duurde helaas even voor het pakket kwam, dat lag aan PostNL, keurig verpakt, geen onnodig grote doos. Top!

Erg klantvriendelijk en goede prijs kwaliteit verhouding

Fijne site en goede spullen

Gebruiksvriendelijke site waarop je snel de spullen kunt vinden die je zoekt. Ivm sneeuw was levering vertraagd en daar werd ik goed van op de hoogte gehouden. Spullen kwamen net op tijd binnen en zijn van super kwaliteit.

Fantastische webshop!

Zeer goede webshop met een ruim assortiment van alleen maar top kwaliteit producten. Prachtige handschoenen ontvangen. Super blij mee. Snelle verzending. Ik kom zeker weer terug! Aanrader!

Hoge verzendkosten en ook nog eens retourkosten!!

Het bedrijf verkoopt skikleding, je betaald ten alle tijden verzendkosten ongeacht hoeveel je besteld of hoe hoog het aankoopbedrag is. Je betaald daarnaast ook altijd retourkosten. Op zich heb ik daar geen problemen mee, want dat wist ik al toen ik het kocht. Maar in dit geval is de maat niet goed. En zou ik dus weer opnieuw verzendkosten moeten betalen. Dan zijn er teveel kleine zaken die momenteel veel meer service bieden. Eer keer geprobeerd maar voor mij niet voor herhaling vatbaar. Jammer want de levering is wel heel snel binnen. Maar dat weegt niet op tegen de nadelen.

Veel keuze en goede prijzen

Op de site was erg makkelijk producten te zoeken, kiezen en bestellen. De keuze was erg ruim en de beschrijvingen waren veel beter dan op de ander sites, bijvoorbeeld de binnenbeenlengte voor de broeken is erg handig! Volgende keer als ik iets iets nodig zou hebben, zou ik zeker eerst hier ga kijken.

Super mooie skikleding

Snelle levering ondanks de drukte van deze winter dagen. Mooie kwaliteit skikleding en mooi met korting zodat we volgend jaar weer tevreden gebruik kunnen maken.

zeer tevreden

goed product zeer tevreden

Hartstikke mooi!

Ondanks de iets langere verzendtijd ivm de sneeuw/ijs, zijn we erg blij met de mooie skibroek

Fijne site

Veel keus, goede foto's. Hulp bij kiezen van juiste maat. Snelle levering. Graag maatvoering van overige maten bij een artikel.

Goed tevreden.

Prima webshop, duidelijk en goed overzichtelijk. Correct en snelle verzending.

Toppie

Snelle levering toppie

Perfect. Snel en efficient :-). Zelfs in drukke tijden.

Zie hierboven.

Super snelle levering

Nvt

Bestelling is naar verwachting

Alles snel in huis. Goede productomschrijving en fijn dat er aan het milieu gedacht wordt

Laagsteen 28

4815 PH Breda