Hele mooie kleding en snelle service

Handige website, goede merken, makkelijk met bestellen en de volgende dag al in huis

Prachtige trui en snelle verzending.

Trui besteld in maat M, helaas iets te groot, daarom geruild voor een S. Snelle verzending en een fijne lipbalsem erbij cadeau. Skiwebshop heeft altijd mooie en originele artikelen. Tijdens de sale erg aantrekkelijk.

Super snelle levering

'S avonds laat een jas bestel volgende dag al in huis! Goede omschrijvingen per product. Erg blij met deze winkel!

Uitstekelbaars!

Alles past en supersnel in huis!

Veel keus, betrouwbaar en snelle levering

Ik kijk elke dag wel even op deze site, het aanbod is groot; de prijzen zijn aantrekkelijk, er is voor het hele gezin wel iets te vinden! Daarna wordt het snel geleverd!

Mooi product gekocht en boven verwachting super snel geleverd!

Top site, overzichtelijk zowel op GSM als op PC

Veel info, ook.over materialen, modellen e.d. filmpjes zijn echt top! Geven veel meerwaarde. Qua gebruiksvriendelijkheid werkt het aanvinken van opties niet altijd even goed. Het is niet goed zichtbaar of het boxje ook echt aangevinkt is. Daarnaast staan er 2 Dare2b dames ski broeken in blauw op de site, welke verchillend van kleur lijken maar in werkelijkheid dezelfde kleur zijn alleen een ander model. Keep uo the good work met zn allen!

Snelle levering en goed advies

Eerst gemaild en snel een reactie ontvangen en toen bestelling geplaatst. En snel geleverd.

geweldig

snelle levering en top producten

Ik ben helemaal tevreden met de prijzen, service en bezorging. Zeker een aanraden!

Als ik winterweer bespeur ben ik blij met skiwebshop aan de deur

Nu het echt gaat winteren kan ik genieten van de bergschoenen. Na mijn keuze en bestelling precies op tijd bezorgd, daar ben ik heel blij mee. Dank daarvoor!

Snelle service, kwaliteit

Ik had een mooi skijack besteld in mijn huidige maat, maar die bleek helaas toch te klein. Retoursticker was al meegeleverd in pakket, voor geval retourneren nodig was. Daardoor kon ik snel retour sturen en een maatje groter bestellen van een ander model, die alleen dat maatje groter voorradig was. Binnen 2 dagen ontvangst, retour en nieuwe jas! Super!

Prijs kwaliteit prima, voor zowel ski jassen en broek die ik heb besteld bij ski webshop,

Keurig verzorgd.

De maat was een gok. Was toch te krap. Een maat groter hadden jullie niet. Anders had ik het ski jack zeker bij jullie besteld. Keurig verzorgd. Retour sticker erbij, pen, foldertje. Ook de website is top. Duidelijke productinformatie. Ik weet waar ik de volgende keer ga kijken.

Uitstekende service

Blij met m'n nieuwe ski's , jammer dat ik ze niet kan uitproberen dit jaar

Snelle goede levering

Prachtige mooie jas en niet duur en zit geweldig.

Via een Instagram ad terechtgekomen bij skiwebshop. Met flinke korting een rugzak gekocht die snel geleverd wordt. Keurig

Super snelle levering

Ondanks het bericht dat de levering langer kon duren, had ik mijn jack de volgende dag in huis. Dankzij de toelichting op de maatvoering kon ik de juiste maat bestellen.

Wij bestellen wel vaker bij skiwebshop. Altijd alles keurig verpakt, goede kwaliteit en netjes op tijd. Kom je er niet uit met het zoeken in de shop,geen probleem. Stuur een mail en alles krijg je netjes op een rij opgestuurd waar je een keuze uit kunt maken. Super netjes. Top

Niet service gericht bedrijf

Het bedrijf verkoopt skikleding, je betaald ten alle tijden verzendkosten ongeacht hoeveel je besteld of hoe hoog het aankoopbedrag is. Je betaald daarnaast ook altijd retourkosten. Op zich heb ik daar geen problemen mee, als ik naar de stad ga heb ik ook vervoerskosten. Ondanks dat ik een terugkerende klant ben kun je niet ruilen, reserveren, achteraf betalen, kortom er is geen service. Verzenden na aankoop gaat snel het verwerken van retouren traag. Vanwege die redenen zal ik niet meer bestellen bij dit bedrijf. Weet je wat je wilt hebben qua merk en maat dan kun je daar wat bestellen, ze zijn niet goedkoper dan andere bedrijven, die wel service verlenen.

Goede service en snelle levering

Prima veel keus en mooi producten

Leveringen was zeer duidelijk en volgbaar en snel En fijne winkel en zal het ook andre aan bevelen Gr John

Prima geregeld

Levering en retour prima in order

Probleemloos!

Keurig en snel, kortom proma om je aankoop te doen!

Geweldige skikleding goed service

Hele mooie skikleding. Goede service. Werd vriendelijk geholpen aan de telefoon. Hele snelle levering en perfect verpakt.

Laagsteen 28

4815 PH Breda