Snelle service, feedback en passende oplossing Helpdesk

Had recent een baseliner van Spyder besteld, eens geleverd merkte ik op dat het achterlogo niet de Spyder, alom bekende "spin" logo vertoonde zoals vermeld op de site maar het Spyder "in letters" opschrift had. Na deze vaststelling heb ik dat direct gemeld aan de Helpdesk. Onmiddellijk erna kreeg ik reactie met de vraag voor desbetreffende foto's hiervan, dit voor verder intern onderzoek m.b. wat de oorzaak hiervan kon zijn en/of eventueel de foto's op de site moesten worden aanpast. Dag na mijn reactie kreeg ik een duidelijk antwoord en gingen ze dit met de producent/leverancier verder bekijken. Ik werd uitdrukkelijk bedankt voor mijn melding hieromtrent!! Ondanks het verkeerde achterlogo (fout producent Spyder => verder intern onderzoek) was de maat perfect waardoor ik toch terug een tevreden klant ben bij SkiWebShop.nl.. Ik heb hier al vele Spyder artikels besteld wegens héél aantrekkelijke prijzen voor topmerken zoals Spyder. Ik ben zelf klachtenbehandelaar als beroep waardoor ik volledig begrijp dat zo dingen kunnen gebeuren. Ik wordt dagelijks hiermee geconfronteerd... MAAR... voor mij gaat het vooral op de manier hoe de klacht wordt behandeld, de service/klantvriendelijkheid, de snelheid van feedback, het verder onderzoeken van de claim en het verkrijgen van een passende oplossing. Dit al is voor mij achteraf VÉÉL belangrijker dan een verschillend achterlogo. Hierbij mijn reeds verworven feedback die ik heb met SkiWebShop.nl na meerdere aankopen. Voor mij, mijn enige shop voor TOP wintersportartikelen. Met vriendelijke groeten, Koen

Super service en snel

Super geholpen, had per mail nog een vraag en werd fijn geholpen

Super snelle service!!!!

Skibroek besteld en door de juiste maat info op de site in een keer goed! Daarnaast nog een super snelle leverinh. Zeer tevreden!

Kwaliteit en snelheid

Supersnelle levering en kwaliteit van het product is goed.

Top !

Uitstekende service, snelle levering, snel contact

Snelle en prima levering

Duidelijke webshop, goede prijzen en snelle levering

groot assortiment en snelle levering, helemaal top !!

prijzen vind ik zeer goed, en een hele snelle levering. ik raad iedereen de ski web shop aan

topservice op maat van de klant

bestel vandaag, ten laatste overmorgen geleverd in onberispelijke staat

Uitstekende service, snelle leverimg

Artikel wat ik besteld had was werd snel en netjes verpakt geleverd. Ook het retourneren is goed geregeld.

goede kwaliteit

goede prijs-kwaliteit verhouding

Veel keus, lage prijzen, snelle levering.

Meerdere skijacks, skibroeken, pully’s en accessoires besteld. Alles werd razendsnel geleverd. Kwaliteit van de kleding is goed, kleuren komen overeen met de foto’s op de site. De prijzen zijn zeer scherp. Al met al een heel goede ervaring!

Top, goede prijs, goede service snel geleverd

Prettig winkelen op deze site. Goede filters zodat je de producten snel vindt in het uitgebreide assortiment Mooie aanbiedingen

Fijne kwaliteit voor prima prijs

Fan van Campagnolo kleding en vaak sterk afgeprijsd op SkiWebShop

Uitgebreide specificaties bij elk product en voor een goede prijs. De producten zijn ook precies zoals je besteld hebt.

Betrouwbaar en snel

Zelfs in deze drukke tijd van online bestellen. De andere dag in huis. Keurig netjes verpakt en uitgeleverd.

Snelle levering, goede kwaliteit!!!

Duidelijke product omschrijving

Ik heb gekozen om mijn skibril te bestellen op skiwebshop.nl omdat ze eigen duidelijke foto's en een filmpje van de pasvorm op hun site hadden en veel product informatie.

Snelle levering en groot assortiment

Mooie kwaliteit en snelle levering

Snelle levering en goede prijs

Shop al Karen op deze site en wat me opvalt is dat de levering altijd snel plaats vindt, de prijs erg goed is en als iets terug gestuurd moet worden, dit makkelijk gaat en snel wordt afgehandeld.

Makkelijk en snel

De artikelen die ik zocht kon ik eenvoudig vinden door de zoekfunctie te gebruiken. Ik kreeg direct een mooie selectie te zien. Keuze was snel gemaakt. Betaling is gemakkelijk via IDeal en de levering was al na 3 dagen. Perfecte site en service.

Super !!

Regelmatig bestel ik hier wat en altijd top. Bij vragen ook snel en duidelijk antwoord.

Snel en foutloos geleverd

Meerdere malen wat gekocht. Iedere keer het juiste product geleverd. Vaak met een leuke aanbieding.

Goed product, snelle levering

Mooie jas, past precies goed, pakket werd snel en netjes geleverd

Het bestelde is optind ge leverd

Mijn bestelingen zijn in goede orde en op tijd geleverd en voldoen aan de verwachting

Snel geleverd!

Bestelling werd snel en netjes geleverd!

Laagsteen 28

4815 PH Breda