Snelle levering, netjes verpakt.

Mooie site, kleding goed te bezichtigen, binnenvoering zichtbaar, belangrijk voor buitensport. Goede service, snelle afhandeling retour! Veel kleding(met name van het merk Lutha) ook geschikt voor golfsport.

Uitstekende service en supersnelle levering

Uitstekende service van de klantendienst

Snel geleverd, goede kwaliteit

Ook eerdere bestellingen verliepen prima en we zijn blij met de producten.

Zeer snelle levering

Mooie prijzen in ons geval, mooie kwaliteit, zeer snelle levering in deze tijd. Verkeerde maat dan kun je niet ruilen maar het geld is zeer snel terug

Snelle nette levering

Artikelen voldoen aan de verwachting. Snelle nette levering in stevige doos.

Snel, correct en top materiaal!!

Kledij aangekocht. Amper 1 dag moeten wacht op de levering. Top!!!

Bestelling supersnel en netjes geleverd en helemaal in orde ! Per mail goed op de hoogte gehouden van bestelling. Ik ben zeer tevreden met mijn 1e bestelling.

no nonsens. Snel en duidelijk

Geen enkel probleem noch bij levering noch bij retour. Zeer tevreden

Supergoed

Fijne jas en nog iets eronder!

Het product was met zorg verpakt en snel geleverd

Het product was met zorg verpakt en snel geleverd.

Mijn man heeft dit jaar voor de 2e keer een winterjas bij jullie besteld naar alle tevredenheid. In de kerstvakantie ging de rits van de winterjas van mijn jongste zoon kapot... Alles dicht in coronatijd, postbezorgers die 300 pakketten per dag bezorgen. Maar de ene dag besteld en de volgende dag geleverd!! Super! Het zijn ook fijne lichte jassen, zeker voor kinderen...

top

top spullen voor een goede prijs snel geleverd

Fijne website. Veel keuze. Goede prijs en snelle levering.

Heldere duidelijke website

Erg goed. Zondagavond besteld en dinsdag in huis ondanks de drukte bij de post nl en pakketdiensten

Grote collectie, scherpe prijzen, goed service.

Skiwebshop heeft een grote collectie merkartikelen tegen concurrerende prijzen met een goede en snelle service!

Super product en super service

Ik heb 3 verschillende soorten handschoenen besteld. Alle 3 van super kwaliteit. En een hele snelle levering.

Topwebsite, ruime keuze van de artikelen, snelle levering, met andere worden ik kan geen min puntje bedenken.

Heb hier al eerder iets besteld.Fijne webshop, artikelen mits op voorraad snel geleverd . Keurig verpakt , toppie gewoon.

Snel

Snelle reactie op een vraag en snel geleverd

Snelle en nette levering

Ik bestel regelmatig bij de skiwebshop. De leveringen zijn vlot en de producten zijn van goede kwaliteit aangezien ze alleen maar merk producten verkopen. Ook het retourneren gaat prima.

Grote keuze, schappelijke prijzen, snelle levering.

Op zoek naar een winterjas, niet te warm en snel leverbaar. Alles lukte, tot helaas bleek dat de maat toch wel kleiner uitviel dan verwacht (en bij eerdere bestelling wel goed van pasvorm bleek)

Overzichtelijke website

De webshop kende ik vooraf niet, maar wat een ontzettend fijne en overzichtelijke website.

Snelle levering en goede kwaliteit

Duidelijke website en een goede snelle levering

Goede kwaliteit, snelle service.

Mooie, duidelijke website. Voldoende keus. Zou de volgende keer zo weer bij SkiWebShop bestellen.

Laagsteen 28

4815 PH Breda