Helaas verkeerder product geleverd.

Ik heb geen reactie van de klantenservice gehad. Ik heb het intussen geretourneerd, hoop op een nette afhandeling.

Goede collectie en snelle levering

Goede collectie en snelle levering

Product voldoet aan verwachtingen

Tevreden

Snelle levering en goede service!

Vlot

Alles ging vlot. Het zoeken van een product, om te betalen en de volgende dag effectief geleverd!

Vlot en netjes geleverd

De bestelde ski’s zijn netjes en vlot afgeleverd als gewenst. Communicatie met de Servicedesk was accuraat en informatief. Ik raad skiwebshop aan! Bedankt! Jan

Matige service

Chatbot geeft slecht advies over mijn maat. Vervolgens te kleine maat binnen waardoor ik moet omruilen voor een grotere maat Waarna ik ook weer de verzendkosten moet betalen Jammer hoe het gegaan is

Snelle levering, goede kwaliteit

Helaas klopte 1 beschrijving niet. Maar klantendienst is er mee bezig. Hopelijk snel een oplossing.

Snel en goede prijs

Prettige webshop, snelle levering en in de uitverkoop voor een hele mooie prijs!

Mooie jas en skibroek, ben er heel blij mee

Snel geleverd, goede kwaliteit. Vind het wel lastig om de juiste maat te bepalen.

perfecte levering van skikleding die ik nodig had !

perfecte skikleding aan een mooie prijs .

Erg goed!

Goede prijs kwaliteit en super snel geleverd

Goede prijs kwaliteit en super snel geleverd

Slechte garantie

Dure skisokken van falke na 1 keer dragen kapot. Ze geven geen garantie omdat ze dat alleen doen als het bij levering kapot is. In strijd met regels. Ze zijn gewoon productaansprakelijk maar weigeren nieuwe sokken te sturen. Teleurstellend na alle honderden euro’s die ik daar heb verspijkerd bij het verzamelen van een skigarderobe. Ik koop mijn spullen voortaan elders

Goede prijs-kwaliteit met snelle service

Ik ben heel tevreden over de snelle service van SkiWebShop. De website werkt erg prettig en de kwaliteit van de ski's zijn zeer goed. De prijs-kwaliteitsverhouding is heel prettig. Ik zou zo weer iets bestellen op deze website.

Een aanrader!

Uitstekende service en snelle levering

Mooie ski broek

Mooie broek en goede prijs, en snelle Verzending.

Goede producten en snelle levering

Goede producten en snelle levering. Tevreden klant!

zeer goed

eerste bestelling was de helm te groot. retour gestuurd en nieuwe besteld en binnen de 24uur geleverd.

Snel en correct

s'Avonds bestelling geplaatst, volgende morgend geleverd in België

Prima geholpen en snel

Het wad de 1e keer dat ik bij jullie bestelde en v ond dat wel spannend maar alles iszeer goed en snel gegaan. Heel fijn.

Goede Info, snelle leveling

Dag later meteen nog een bestelling geplaatst

Wij waren zo tevreden met de snelle levering, de kwaliteit en kloppende maattabel die we gebruikten voor het bestellen van 2 jassen voor 1 gezinslid dat we een dag later voor alle anderen hebben besteld (dit keer ook broeken en zelfs een helm): ALLES past!

Zo snel als je de berg af skiet, zo snel is ook de levering!

Ik sta telkens versteld over de snelheid van het oppakken van mijn order en de levering. In nog geen 24 uur heb ik tot nu toe mijn bestelling ontvangen! Zo fijn. Ook het retour aanmelden is peace of cake en natuurlijk met “goed voorbeeld doet goed volgen”. :-)

Heel vriendelijke telefoniste die me direct hielp om mijn bestelling aan te passen. Bestelling volgens afspraak geleverd. Prachtige producten.

Laagsteen 28

4815 PH Breda