goed beschreven producten

goed beschreven producten, snelle bestelmethode en snel in huis

Betaalbare en snelle levering

Goede snelle levering van een super mooie jas

Jas besteld. Snel geleverd Past perfect Overzichtelijke shop Duidelijke filmpjes erbij. Aanrader

Top website!

Prima product (Reusch skihandschoenen), ondanks drukte zeer snelle levering!

Easy choices.

I bought some skie jackets always find big selection and great prices

Verkeerd pakket geleverd. Goed en snel opgelost.

Per abuis heb ik bij mijn bestelling een verkeerd artikel ontvangen. Na contact met Agniezska van de klantenservice is het probleem vriendelijk en snel opgelost. Dank hiervoor!

Ruim aanbod en snelle levering

Ik zocht een eenvoudige, betaalbare winterjas. Nou, daarvan heeft SkiWebShop er voldoende! Had al eens eerder bij een lokale recreatiewinkel gekeken, maar daar lagen alleen jassen voor de oorsponkelijke verkoopprijs. Ikzelf heb een jas van IcePeak (Bristol) gekozen, omdat deze voor mij van voldoende kwaliteit is en schappelijk geprijsd. Maat 52 past perfect (188cm, 87kg), zoals ook werd aangeraden in de aanwezige maattabel.

Super snelle levering en goed verpakt.

De levering kwam al na 2 dagen ondanks de drukte bij de pakketdiensten. Goede opvolging via de mail. Niets dan lof! Ik kom zeker nog eens terug!

Goede, snelle service, iets lagere verzendkosten graag

De webshop is helder, de bestelling is snel geregeld, verzonden en ontvangen. Alleen jammer dat je €5 verzendkosten en €2 retourkosten betaalt. Ik had 2 maten besteld van een jas, juist om het zo efficient mogelijk te doen, maar dat betekent wel dat ik sowieso iets moet retourneren. Net als andere webshops alleen verzend- of retourkosten rekenen, zou nette zijn, zeker nu alle fysieke winkels dicht zijn en we geen andere keus dan online hebben.

Fijne webshop

Makkelijke website waar ze alle benodigdheden verkopen voor de wintersport. Snelle service en gegarandeerd de beste prijs!

Top service en snelle levering, zelfs tussen de feestdagen door!!

Snelle levering, goede kwaliteit

Snelle levering, goede kwaliteit, veel keuze

Groot aanbod en goede acties.

Goede service en groot aanbod.

Snelle levering (tijdens Corona én eindejaarsfeesten, super.)

Snelle levering, zelfs tijdens de feestdagen én Corona. Ski-jas : perfecte pasvorm, super.

Snelle service. Kwaliteits merken!!

Fijne overzichtelijke online shop, snelle levering, goede merken.

Goede winkel top service

Snelle levering en goed product

Prima producten, gunstige prijs

Nette skijas gekocht. Beschrijving prima en leuke prijs.

Goede prijzen en snelle levering

Goede prijzen en snelle bevestiging en ontvangst spullen

Hele mooie spullen, snelle service en nu in het bezit van de allermooiste ski jas!

Tijdens de kerstdagen besteld en direct na de kerst mijn nieuwe, allermooiste ski jas alnin huis! Heel blij mee.

Het bestelde was dik in orde

Mijn pakketje is niet thuisbezorgt zoals afgesproken,ik heb camera aan de de deur plus krijg ik melding op mijn telefoon als er iemand aan de deur staat en er is niemand geweest, vond dit erg vervelend temeer omdat ik op het moment met een gebroken enkel zit en ik dus anderen mijn pakketje moest laten halen.snap best dat het erg druk is bij post nl maar ik betaal hiervoor.

Alles naar verwachting

Ski pulleys besteld, keurig snel geleverd en was goed verpakt. Voor evt terugsturen zat het retourlabel erbij. Alles dik in orde dus!

Prima aanbod en service

De SkiWebShop maakt de service waar, helaas laat PostNL de boel in de steek. Daarom meerdere dagen op mijn pakketje gewacht.

Fantastisch!

- duidelijke site - snelle levering - netjes verpakt - goede kwaliteit - retourneren was niet nodig maar is eenvoudig vanwege bijgesloten formulier en duidelijke retourinstructie - klantenservice goed bereikbaar

Prijs/kwaliteit top!

Geleverd volgens afspraak en de prijs/kwaliteit is top!

Fijne warme jas

Heb deze jas voor mijn vriend gekocht en is er super blij mee.

Laagsteen 28

4815 PH Breda