Uitstekend geholpen!

Onder de indruk zeis van de liefdevolle, begripvolle dame aan de telefoon op mijn vraag over een kledingmaat. Jas blijkt inderdaad goed te zitten. Reuze dank. Snelle levering. Geen enkel nadeel dus.

Super alles 100%

Snelle levering netjes verpakt Track and trace Kan ik iedereen aanbevelen hier iets te bestellen

Niet allen mooi zijn maar ook nog eens perfecte kwaliteit en pasvorm

Al verschillende artikelen besteld heb en nog niets heb geretourneerd , Voor mijn hele gezin en allemaal een perfecte pasvorm . Skiwebshop is TOP

Prima shop!

Toppie

De had die ik gesteld heb kwam keurig binnen zoals ik verwacht van een webshop

Top verpakt met zorg en aandacht

Een extra stap mbt dienstverlening. Met zorg verpakt en een kleine attentie erbij.

prima ervaring

snelle levering, goede kwaliteit

Super goed

Goede morgen . gisteren net mijn nekwarmer ontvangen , prachtig lekker warm en SUPER LICHT om het te dragen . ik zal zeker daar meer van gaan kopen , in vele kleurtjes te koop . ook de levering was zeer snel . TOP-TOP

Goed en snel

de producten zijn goed en worden snel geleverd. Een goed adres.

Snelle levering en scherpe prijs

Prachtige jas voor scherpe prijs. En super snelle levering

Eerste klas ervaring!!!

Zéér snelle en correcte levering, vriendelijke antwoorden op vragen, klein geschenkje mee in verpakking! Kortom prima ervaring om aan te bevelen aan iedereen!!!

Goed en snel

Ik had een jas besteld maar hij was te klein. Maar was wel tevreden over de jas. Binnen 1 dag had ik de jas al in de goede maat thuis.

Prima artikelen, snelle verzending, niet zo duur

De artikelen bevallen prima verzending is snel en de artikelen zijn ook niet zo duur. Enige puntje van kritiek is dat een artikel snel uitverkocht is

Snel en correct

Hoewel er een perfecte levering was zal ik het product moeten terug sturen. Het betreft een helm van Casco, heb de voorschriften voor het nemen van de maat gevolgd zoals beschreven op website doch is de helm te klein wat een jammere zaak is.

goede kwalteit met corecte maten zeer goede prijs, Dit is en blijft mijn winkel om winterkledij. Zeergoede en snelle service,en wat voor mij ook zeer belangrijk is,is een winkel ook voor een maatje meer,klein of groot,dik of dun ieder vind zijn ding

Goede producten tegen een concurende prijs.

Mooi van SkiWebShop

Prachtige ski-jas!

Helemaal blij met m’n prachtige ski-jas die ik bij SkiWebShop besteld heb. Super snelle levering en met veel aandacht verpakt. De softshell Icepeak jas heeft een aansluitende paslijn en het kan ook zeker buiten de ski-piste gedragen worden! De bestelde maat paste perfect. Zowel de capuchon als de sneeuwvanger kunnen van de jas gehaald worden, een echte praktische aanvulling in mijn geval. Ik trek de jas met heel veel plezier het komende winterseizoen aan om op de golfbaan lekker warm en droog te golfen.

Kwalitatief goed, technisch en uitgebreid aanbod

Altijd prima levering. Mooi assortiment met technische kleding. Altijd leuke aanbiedingen. En vriendelijke klantenservice.

prima service

Prima service en snel geleverd.

Goede service!!

Snelle levering echt top. Ben zeer te vreden en erg blij met mijn jas.

Uitstekend geregeld

Mooie weekaanbieding, aantrekkelijk prijstelling andere artikelen en snel geleverd.

Snelle levering goede kwaliteit producten

Altijd tevreden. Kwaliteit is perfect. Snelle levering. In één woord: perfect!

Snelle levering. Goede kwaliteit van jas. Ik heb al vaker een jas gekocht en nog steeds zeer tevreden.

Snelle levering.

Snelle levering en goede service

Laagsteen 28

4815 PH Breda