Zeer tevreden over de kwaliteit en snelle levering

Duidelijke website, bestelde artikelen voldoen geheel aan de omschrijvingen. Snelle levering en goede service.

Snelle bezorging, maar producten niet als op de foto’s.

Mijn jas werd snel bezorgt, maar de kleuren zagen er anders uit dan op de foto’s. Daarna nog een jas besteld en weer zagen de kleuren er anders uit. Voor de rest zijn het prima jassen.

Product snel en correct ontvangen

Super fijne ski outfit super fast geleverd

Prachtige outfits en goede kwaliteit . En levering super fast en netjes. Ook bij vragen via de telefoon super netjes en fijn geholpen

snelle levering en keurige financiële afhandeling retourgoederen

Binnen aangegeven levertijd geleverd en de retourgoederen keurig binnen aangegeven termijn afgehandeld. Keurig retourstickers aanwezig bij levering, dus makkelijk om iets te retourneren. Alleen jammer dat er op elk retour artikel 1 euro wordt ingehouden (de gedachten gang begrijp ik (=bewust shoppen en niet onnodig veel laten komen), om deze reden dus ook 1 broek laten komen, maar bleek toch niet te passen, met tot gevolg het plaatsen van een extra bestelling met dus ook extra bezorgkosten). Andere kleine minpuntje zijn de bezorgkosten, wel gratis retour.

Mooie getailleerde jas

Ik ben erg blij met mn nieuwe jas, hij is erg mooi, nog een paar kilo eraf voor hij helemaal perfect zit en dan ook een broek erbij. En dan maar hopen dat de wintersport door gaat

Snelle en fijne service

Snelle levertijden, goede spullen. Mooie kwaliteit. Helaas week een maat af en werd ook direct goed op gehandeld. zonder kosten retour gestuurd met tegoedbon terug. kosten jas ook direct terug op de rekening. Fijne klantenservice dus. Enige minpunt is dat je vooraf moet betalen, wat lastig is als je meerdere maten wil bestellen.

Prima service!

Online bestelling gedaan. Dat ging heel makkelijk. Binnen paar dagen was mijn bestelling al binnen. Netjes track en trace via de mail. Top geregeld. Pakketje was goed verpakt.

's Avonds besteld en de volgende ochtend al in huis. Super, heel blij met de artikelen die volgens de maat beschrijving precies klopten!

Snelle levering en goede prijs

Bestelling is de volgende dag geleverd en voor een scherpe prijs.

Zeer snelle levering

Retouren is erg makkelijk met bijgeleverde sticker. De pen en het billendoekjes waren een leuke verassing.

Handig en snel geleverd

Ik was weliswaar niet thuis op het moment van mijn levering (ik verbleef toen in Zwitserland), maar kreeg wel een bericht met code om het af te halen op "een postadres". Daarvoor diende ik blijkbaar wel nog zelf contact te nemen met SwissPost om de preciese locatie van mijn postpakket te weten te komen. Ik denk dat ik het via een in de postbus aangetroffen melding heb kunnen achterhalen (herinner me niet dat ik hiervoor echt gebeld had).

Veel keus, goede prijs, retournering helaas niet kostenloos

Veel keus, goed geprijsd, retournering niet kostenloos

Snel geleverd en product voldeed perfect aan beschrijving

Website was mij niet bekend en toch besloten om te bestellen. Alles klopte perfect. Snelle levering en product conform verwachting

Ervaring is goed.

Spullen worden volgens afspraak geleverd. Retourzendingen idem. Negatief puntje is moeten betalen voor een zending. Dat zou in deze tijd niet meer nodig moeten zijn.

Snel en netjes geleverd

Pakketje heb ik snel ontvangen. Keurig ingepakt. Mooi product.

Duidelijke website goede prijs!

Heel duidelijk en makkelijk je spullen zoeken door de filters. Groot assortiment. Goed beschrijving en zelf eigen uitleg en ervaring! 1 woord TOP!

Bestelde ski mooier dan verwacht en snelle bezorging!

Ski jas voor mij zoon besteld, snel geleverd en echt prachtige kwaliteit! Zou zeker indien nodig weer hier wintersport attributen bestellen!

Overzichtelijke presentatie en prima prijzen

Product (skibroek) duidelijk gepresenteerd en handige maattabellen. Concurrerende prijzen.

Snelle nette service

Alles snel verstuurd en bezorgd. Ook alles was netjes verpakt zelfs met een wintersportlijst en pen erbij. Helaas was het allemaal te klein en er stond op de site dat het normaal viel. Ook vond ik dat als je dan 1 of 2 maten groter wilde nemen dat de prijs aanzienlijk verhoogd is.

Heb twee keer een skijas besteld en deze werden snel geleverd. 1 maal twee maten waarvan ik 1 terug heb gestuurd. Ook hier snelle afhandeling.

Jas moest terug helaas

Omdat hij te strak zat. Wilde zo graag een maat groter. Helaas was de jas niet meer op de site.

Snelle reactie, goede service

Als ik een vraag stel via de mail krijg ik gelijk reactie. Leuke gatgets bij mijn bestelling.

Snelle levering, overzichtelijke website

Duidelijke informatie op de site, snelle levering. Aanrader, ik ga hier vaker kijken en hopelijk ook bestellen!

Zeer net en overzichtelijk bedrijf.

Snelle en nette levering

Laagsteen 28