Snelle en nette service!

Snelle en nette service! Netjes verpakt en product is naar wens!

Top bedrijf, snelle levering.

Zeer goede ervaring met skiwebshop. Leveren wat je besteld en snel.

Aanrader

Snelle levering en een retour zending geen probleem. Goed geregeld.

Fijne webshop en super klantenservice

Een grote bestelling gedaan waar ik uiteindelijk 1 beschadigd item had. Klantenservice is hier direct goed op ingesprongen, waardoor ik de beschadigde handschoenen gratis mocht retourneren en met gratis verzendkosten nieuwe kon bestellen.

Perfecte jas perfecte winter

Ik zocht een winterjas . die mooi en praktisch was . en wat is die mooi en praktisch . eindelijk een jas waar ik de winter met plezier inga. De site to be voor de perfectejas

Geweldig snelle goede kwaliteit

Snelle levering, mooie kwsliteit kleding.

Goede service en duidelijke website

De omschrijving bij de produkten is uitgebreid waardoor je beter kan zoeken en selecteren. Verder snelle bezorging en prima voorwaarden.

Fijn dat er staat of de kleding kleiner of groter dan normaal valt

mooie ski kleding aan spot prijzen snelle levering goede kwaliteit .ik kan deze site echt iedereen aanraden

Ik ben over het geheel erg tevreden. Het enige waarom ik geen 5 sterren heb gegeven is dat de website niet echt lekker werkt op een tablet of telefoon. Goede afwerking van de bestelling en snelle levering.

Kwaliteit en vlotte service

Ik bestelde al meerdere keren bij skiwebshop. Ik was steeds heel tevreden. Ik bestelde al een skijas, 2 skitruien en een skibroek. In het pakket zitten ook leuke extra’s zoals een balpen, brillenpoetsdoekje, papieren checklist voor wintervakantie, autoruitkrabber.. Ik zal in de toekomst zeker nog bij Skiwebshop bestellen !

fantastisch!

snelle service en heel goed materiaal voor een mooie prijs!

Top!!

Voor de derde keer iets besteld, maar op geen foutje kunnen betrappen!

Fijne overzichtelijke site

De shop is overzichtelijk. Bij de producten staat goed aangegeven hoe de maten vallen!

Ik moet zeggen snel geleverd en precies wat ik wilden

Mooi aanbiedingen voor een mooie prijs en snelle bezorging.

Snelle en goede service staat vooraan

De site was overzichtelijk en duidelijk, werkte snel en heeft een prima klantenservice.

Juiste product snel geleverd

Online bestellen is eenvoudig. Kwaliteit product is prima. Pakket verrassend snel geleverd. De meegezonden gadgets heel attent!

Bestelling snel geleverd

Mijn bestelling had ik de volgende dag al in huis

Geweldige webshop

Het is goedkoop , kwaliteit is goed en de bezorging uitstekend.

prima kwaliteit kleding

snelle levering.Ik ben erg tevreden

Geweldige service en snelle levering.

Altijd goede service en goede kwaliteit skikleding.

Bedrijf deed zijn best maar postnl werkte tegen

Bestellen ging snel, goederen gingen snel naar post nl. en daar ging het mis. De bestelling zou maandagmiddag geleverd worden (volgens postnl) dat werd maandagavond (dus niet) en uiteindelijk werd dat dinsdagavond. Aangezien mijn dochter dinsdagmiddag ging snowboarden hadden wij de skibroek niet meer nodig. Als het bedrijf overstapt naar een andere bezorgdienst zou ik daar graag weer bestellen.

Snelle en prettige bezorging

Snelle en fijne bezorging keurig verpakt

Laagsteen 28

4815 PH Breda