Uitstekende prijs/kwaliteit gecombineerd met snelle levering en goede verpakking!

Zeer tevreden over de website en bestelling. Top!

Veel keuze, goede producten, makkelijk besteld en snel thuisbezorgd!

Veel keuze uit verschillende producten. De kinderhandschoenen zitten super goed en de felle kleur (groene handschoenen van Spyder) vindt mijn zoon helemaal top!

Brede uitzoek in diverse prijsklasses. Goede en snelle levering en service.

Goede prijs/kwaliteit, snelle levering. Top!

Bestelde product was keurig op tijd geleverd. Prijs en kwaliteit van de bestelde windstopper was prima in orde.

Skigoed!

Alle bestellingen tot nu toe zijn tegen de scherpste prijs geleverd!

Bestelling super snel geleverd.

Sky webshop heeft een groot assortiment grote maten. Hier is het super makkelijk te bestellen. Helemaal top !!

Supersnelle levering, goede prijzen, kwalitatief materiaal zoals afgebeeld

we kochten een skihelm (Julbo, Hal helm Grijs/Roze maat 54-58) voor de dochter: zit als gegoten (maat opgenomen was 54); enige minpuntje is dat schuiver voor de verluchting zeer stroef loopt... handschoenen klopten ook: Ziener, Gannik AS, skihandschoenen, denim grijs. volgens de maattabel een 10, doch daar ik voor andere types handschoenen tot 11 nodig had ook grotere maten meebesteld... bleek absoluut niet nodig en veel te groot. Minpuntje: de pink is zoals bij vele handschoenen echt wel 'oversized'.

Top Webshop

Fijne webshop, snel in huis en omruilen eveneens. Kortom een zeer tevreden klant. Ga zo door Ski Webshop.

Mooie collectie, snelle levering

Ruim assortiment, goede spullen, duidelijke webshop en zeer snelle levering.

Goede uitleg & goede levering

Goede uitleg bij het product (qua maat). Vlotte levering.

Had een thermobroek besteld maat M. Gelijk betaald en snel geleverd. Op de verpakking stond maat M. Helaas zat er in de verpakking maat L. Te groot. Thermobroek weer retour.

Top snel geleverd en goed verpakt

Goed te vinden op internet duidelijke site goed de maten erbij netjes verpakt en snel geleverd. Gewoon geweldig

Prima en snel geleverd

Goeie kwaliteit

De stof was een mooie kwaliteit en erg stevig

Snelle en goede levering.

Binnen twee dagen waren de bestelde artikelen binnen.

Betrouwbare service

Steeds tijdig geleverd

Netjes verpakt. Prima!!

Prima en snel

2 jassen besteld voor mijn kinderen. Website is duidelijk en overzichtelijk. Verzending was snel en jassen waren met een dag in huis. En jassen waren mooi en goede kwaliteit.

Ruime keus, snelle levering

Deze week 2 skibroeken gekocht en vooral van die ene met extra lengte maat werd ik heel blij. De ruime keuze spreekt me erg aan en alles is zeer snel geleverd!

Al jaren goede ervaringen.

En als het een keer niet naar m’n zin is, dan is het geld ook weer snel teruggestort!

Mooi vest, supersnelle levering

MOoi vest besteld voor een hele leuke prijs, werd de volgende dag al bezorgd.

Producten, advies, levering alles top!

Groot aanbod van bekende merken, goede prijzen, deskundige en vriendelijke telefonische ondersteuning bij vragen en razendsnelle levering.

Prima webshop

Vlotte levering van de bestelling. Ruime keuze voor ieder jong en oud

Veel keuze voor een zeer scherpe prijs

Heb een ski-jas in de Sale gekocht en deze werd de volgende dag al afgeleverd. Ik ben tevreden over mijn jas en de snelle service.

Zeer snelle service

De uitleg voor de kledingmaat was uitstekend. Correcte service

Laagsteen 28

4815 PH Breda