Overzichtelijk uitzoeken, zeer snelle levering!

Nieuwe ski jas besteld tegen een zeer aantrekkelijke prijs en de volgende dag afgeleverd. Ongelooflijk wat een service! Bedankt!

Mooi en ruim assortiment en scherpe prijs en snelle levering

Fijne webshop. Paar keer besteld en alles. Prima. Assortiment, bestelproces, levering en retour ook. Snel en netjes alles en scherpe prijs

Top product en snel geleverd

Onlangs een skibroek besteld, maatadvies en broek waren goed. Erg tevreden met de nieuwe broek!

Hoge qualitiet en snel geleverd

Top jas! Zeer hoge qualitiet en was binnen 1 dag bij ons.

Goed product, slechte omschrijving

Toen ik het product aankreeg, was ik in eerste instantie zeer blij. De skihelm was mooi afgewerkt en paste goed aan. 's Avonds bedacht ik mij dat ik nog een bril moet kunnen dragen onder mijn skihelm. Ik ging dit proberen met een bril, maar dat lukte niet. Dus probeerde ik mijn andere bril en het lukte weer niet. Dan is mijn broer zijn skihelm gaan halen en bij zijn helm gaat het probleemloos. In mijn ogen was de skihelm die ik bij jullie heb gekocht dus niet geschikt voor brildragers (zo'n abnormaal grote brillen heb ik immers niet). Dat is jammer, want daardoor heb ik het pakket gerouterneerd en dat loopt momenteel niet vlot. Extra stress en extra vervuiling, terwijl er bij de skihelm wel stond dat het geschikt was voor brillendragers. Grote euforie gevolgd door grote teleurstelling met andere woorden. Jammer.

Super winkel

Mooie spullen, scherpe aanbiedingen, snelle levering. Het een top winkel

goede prijs, snel in huis, kortom TOP

Ik zocht een nieuwe Ski outfit, de oude is inmiddels al 8-9 jaar oud, en via de site van Skiwebshop.nl vond ik al snel wat ik zocht. Deze maandagmorgen besteld, en dinsdag toen ik thuiskwam was het al geleverd, en dat voor bijna de helft van de oorspronkelijke prijs.

Breed aanbod, snel geleverd

Heerlijke site, navigeert makkelijk en met genoeg filtermogelijkheden, zodat je niet door honderden items hoeft te ploeteren. Mooie skibroek gevonden, ook nog eens in de aanbieding. Fijn dat er bij het product een filmpje staat en dat de maten van het model vermeld staan. Geeft je iets meer houvast. Blij met mijn aankoop, nu alleen nog even 7 wachten totdat we weer kunnen skiën :).

Goede en snelle service!

Positief! Ook superhandig dat jullie bereikbaar zijn via whatsapp. ook heel handig dat jullie zo snel leveren.

Al heel veel via skiwebshop besteld, prijzen zijn echt de scherpste, levering snel, zou het aanraden

Al heel veel via skiwebshop besteld, prijzen zijn echt de scherpste, levering en eventuele retouren worden snel afgehandeld (betaling staat dan snel op de rekening), kortom alleen maar goede ervaringen. Zou het aanraden!

SUPERRRR

Laat in de avond nog net voor 22.00 uur kleding besteld en gewoon de volgende dag geleverd, TOP. omdat ik net iets te klein had besteld meteen nieuwe bestelling uit gedaan en wederom de volgende dag binnen. Kan geen negatief punt aangeven, ook nog een leuke attentie bij de zending gekregen.

Geen aandachtspunten, snelle levering en leuk om er iets extra’s bij te krijgen.

Snelle levering, kwalitatief hoogstaande producten voor een “eerlijke” prijs.

Top webwinkel voor skispullen!

Super goed

Heel snel afgehandeld

Heel vlot

Ruim aanbod, duidelijk overzicht en vlotte levering.

Snelle levering met mooie korting

Goede prijzen, snel geleverd.

Fijn, dat de levering snel was, product voldeed aan verwachtingen

Goed product, kleur en pasvorm conform beschrijving op de site, duidelijke omschrijving en genoeg keuze

Snelle leveringen / fijne webshop

Gebruikers vriendelijke webshop. Snelle levering en wordt geleverd in een mooie doos.

Duidelijke website, goede communicatie, komt afspraken na

groot aanbod en snelle service

Toen een artikel niet voldeed, en ik het geruime tijd later terug stuurde, kreeg ik een tegoedbon, waarmee ik opnieuw kon bestellen. Netjes geregeld!

mooie jas voor een leuke prijs

Duidelijke website, goede service met een track and trace zodat je weer wanneer je je pakketje kan verwachten. Goede informatie via de mail over het traject van je bestelling. Op de site dusdanige informatie dat je goed kan inschatten hoe het door jou bestelde artikel zal gaan vallen (maten en model maat wordt aangegeven) en daardoor wordt de keuze vergemakkelijkt. En de kwaliteit van het artikel is geheel naar verwachting!

Bestelling voldoet precies aan mijn verwachtingen.

Snelle levering van mijn bestelling, netjes verpakt en goed op de hoogte gehouden van de status van de bestelling.

Zeer goed, snelle levering en goede producten

Snelle levering, na de skijassen nu alvast softshell jassen voor kids besteld. Wederom goede kwaliteit voor een goede prijs. Bedankt weer, tot de volgende

Snelle levering, keurig verpakt. Bij bestelling altijd een leuke attentie.

Heel goede service en snelle levering

Snelle levering en goede service

Laagsteen 28

4815 PH Breda