Een heerlijke internetwinkel

Wij kennen de skimerken en deze internet winkel heeft een goede collectie kledingstukken. Vorig jaar een prachtig jack kunnen scoren en nu ontving ik een nieuwsbrief voor het kopen met korting van een skibroek. Toevallig moest mijn zoon een nieuwe skibroek aanschaffen en hebben wij het weekend een nieuwe broek met ook nog een korting kunnen kopen. Bovendien moeten wij in deze Corona tijd de winkels helpen hun hoofd boven water te houden.

Gewoon uitstekend!

Alles is zo duidelijk op jullie site dat online winkelen een plezier wordt. Mijn laatste bestelling geplaatst na 21u, dag nadien voor 12u geleverd. Wie doet beter??? Ook voor het retourneren is alles duidelijk meegeleverd. Groeten van een super tevreden klant, Henny

geweldig

goede kwaliteit en super service

Snel en betrouwbare levering

Snel en betrouwbare levering

Value for money!

Super kwaliteit voor prima prijzen!

prima.

prima keuze en leveren volgens belofte

Prima service, snelle levering

Mijn zoon is in de wolken met zijn nieuwe skipak. Ook al is het zomer ;-) Hij kijkt uit naar de eerste sneeuw. Dankjewel voor de snelle levering.

makkelijk besteld en correct geleverd

ben zeer tevreden

Prima hoor!

Bestelling ging prima, ontvangst ook werd goed op de hoogte gehouden van de verwerking vh order. Jammer van de verzendkosten

Al een paar keer besteld en steeds een vlotte levering, uitstekende service. Producten komen overeen met deze op site.

Vlotte levering en prima kwaliteit!

De jas is van prima kwaliteit. Ook de kleuren van de jas zijn zeer mooi. De jas zit goed en hoop er nog veel plezier mee te beleven.

Snelle levering, vlotte afhandeling

Bestelde skisjaals ideaal in plaats van mondkapjes te gebruiken, goed te reinigen en goed om doorheen te ademen. Niet ter volledige bescherming, maar om je een fijn gevoel te geven in bijv. OV. Het ziet er dan ook niet zo klinisch uit. De sjaals werden netjes in folie verpakt geleverd in een verzenddoos.

Topprijzen en zeer snelle service

Op maandag besteld en dinsdagmiddag geleverd, ondanks de corona-drukte.

Laat besteld volgende dag al geleverd

Pakket is zeer snel geleverd, mooie korting, super.

Supersnelle levering

Supersnelle levering en altijd goede kwaliteit. Aanrader!

snelle levering van goed product

Snelle levering van de materialen en alle bekende merken zojn in huis.

Vlot en goed

Ik bestelde een windbreker pull en een toversjaal. De goederen waren echt snel bij mij thuis en de pull past perfect

Goed, snel en accuraat

Fijne duidelijke website en een vlotte levering van de goederen.

Goed product en top verzending

Deluni Ligtweight Neckwarmer Triangeles Sjaal Blauw prettig voor de Corona tijd 👍

Ik kocht onlangs een ski jas van Icepeak en ben zeer tevreden over de aankoop, de levering en de snelheid waarmee geleverd werd.

Veel keuze Verschillende stijlen Vlotte en snelle levering

SkiWebShop is de webwinkel pur sang!

Ruim assortiment. Omschrijving compleet. Vooral bij kleding heeft de 360 graden presentatie meerwaarde. Bij vragen adequaat antwoord. Nette prijzen en ook aantrekkelijke aanbiedingen als je niet altijd behoefte hebt aan de nieuwste collectie. Kortom: voor welk wat wils. Levering altijd puik! Voorzien van sympathieke checklist voor skireis en leuk brildoekje. Kom graag elke seizoen terug!

Excellent !

Neckwarmer van uitstekende kwaliteit. Heel licht maar toch heel warm. Mooie print. Heel verzorgd verpakt. Levering binnen 1 dag. Wat in tijden van corona niet evident is. Kortom Uitstekende service !!! Een echte aanrader !

Zeer mooie en betaalbare skikleding met betrouwbare webshop

Zeer mooie en betaalbare skikleding met betrouwbare webshop, Maak er met ons gezin al jaren gebruik van

Laagsteen 28

4815 PH Breda