Top online winkel!

Goed zichtbare advertenties op sociale media. Mooie website. Snel levering! Aanbeveling: een betere beschrijving van de kleuren zal handig zijn. Soms is zwart niet te onderschijden van blauw op de plaatjes.

Tof product, tijdige levering? Top

Super goede stof, aangename dracht.

Prima levering en was snel

Er mag bij bestellen duidelijker vermeld worden als artikelen via verschillende zendingen geleverd wordt. Telefonisch contact was prima.

Vriendelijke website en snelle levering

Vriendelijke website met goede aanbiedingen. Pakket was snel geleverd.

Snelle levering en goede service

Snelle levering en bij je bestelling krijg je nog leuke extra’tjes

Super goed!

Het zat zoals verwacht, het pakketje word op tijd bezorgd en ziet er verzorgd uit. Ook kreeg ik kortingsbon voor karten op ijs, een checklist voor skivakantie en een brillendoekje voor je skibril. Top dus!

Super snel heel netjes geregeld

Zal zeker vaker een bestelling plaatsen ivm prijs en snelheid 👍

Geweldig product en super levering!

Heel kort: professioneel, mooie producten, kwaliteit, perfecte levering!

Super geregeld!

Handige website, snel besteld en snel geleverd. De bestelde skibroek zit als gegoten. Hij blijft nog even in de kast liggen, maar met zoveel korting kon ik 'm niet in de webwinkel laten hangen :)

Goede prijs kwaliteit

Zeer goede prijs kwaliteit Fijne stof Mooi afgewerkt

Alles was super! Mijn pakketten zijn op tijd geleverd en alles was in orde. Er zaten zelfs nog allemaal leuke cadeautjes in de doos!

Topshop!

Overzichtelijke webshop

Alles vlot verlopen

Snelle levering, goede kwaliteit

De bestelling werd snel bezorgd. 1 van de items was te klein. Er zit een hele duidelijke retourinstructie bij. Ik zou hier absoluut weer wat bestellen en het een ander ook aanraden.

Snelle en correcte levering

Bestellingen zijn altijd op tijd, zelfs met de drukte van COVID-19. Artikelen kloppen altijd en zijn van goede kwaliteit. Geen slechte ervaringen gehad met deze webshop.

Goed spul snelle levering

Gewoon super

👍👏

Prima geregeld!

Top, alles zoals het moest!

Snelle levering (indicatie klopte), niet duur, maat klopte van de skihelm (erg fijn). Helemaal tevreden.

overzichtelijk webshop, goede producten en goede service

Alles is vlot verlopen en dankzij de gedetailleerde informatie, vele foto's en goede maataanduidingen passen de kleren perfect zoals verwacht.

Efficiente afhandeling van de bestelling

Ik heb besteld en de levering werd snel en keurig ingepakt bezorgd.

Is goed

Snel geleverd mooie jas Ik gaat er zeker nog meer kopen

Geweldige service; top geregeld1

De bestelde artikelen werden snel geleverd. Goed verpakt met een persoonlijke touch. De webshop is duidelijk en overzichtelijk. Een volgende keer kies ik zeker weer voor de SkiWebShop. Complimenten voor deze service.

Goede service, goede prijs:kwaliteit

Prettige website, snelle leveringen. Realistische foto’s opende site. Jullie komen wel te vaak door op mijn socia media met dingen die ik al gekocht heb

efficient en zeer snelle levering met duidelijke return documenten, top service!

Reeds verschillende artikelen gekocht. Vaak interessante sales condities. Altijd zeer tevreden van prijs kwaliteit alsook de zeer snelle levering (meestal max 2 dagen na bestelling!). Je krijgt ook altijd een duidelijk document mee indien je artikel wenst terug te sturen. Duidelijk en efficient. Leuk om met jullie business te doen.

Wij gaan al een aantal jaren wandelen in de sneeuw in Oostenrijk en deze jas lijkt me heel geschikt

Laagsteen 28

4815 PH Breda