Goede duidelijke website

gunstige prijs kwaliteit verhouding

Snelle levering, gunstige prijs /kwaliteit verhouding. klantvriendelijke website, duidelijke foto's.

Top webshop

Mijn maat bleek te klein , terug sturen ging makkelijk en vrij snel mijn geld weer terug gestort gekregen. Andere maat ondertussen bestelt die kwam gelijk de volgende dag.

Snelle nette levering.

Duidelijke omschrijving op de site. Snelle levering. Duidelijke inhoud in de doos voor eventuele retouren.

uitstekende service

op donderdagavond 19.30 een bestelling gedaan en de volgende dag om 10 uur was de bestelling al ter plaatse

Top bedrijf

Mijn ervaring is goed ook telefonisch goed geholpen

Duidelijke site, krijgt geleverd zoals omschreven. Snelle levering en mooi en netjes verpakt! Zal zeker vaker bestellen via deze site!

TOP!

Scherpe prijs, gemakkelijke site, en bovenal snelle service (m.b.t. levering).

Snelle levering en goede service

Mijn ervaring bij SkiWebShop was zoals een webshop hoort. Het pakket was binnen een dag geleverd. Er zaten leuke spulletjes bij de doos. Ik zou hier weer spullen bestellen.

Goed geleverd

Skibroeken mooi op tijd geleverd

SkiWebShop digitaal goed!

Prima producten, super klantvriendelijk!

Snelle levering en ook snelle afhandeling retour

snelle levering en goede afhandeling

er werd snel geleverd en ik heb 2 artikelen retour gezonden wegens maatvoering en een nieuw artikel met een grotere maat besteld. Ik verwacht ook spoedige creditering van het bedrag.

Ben zeer tevreden over de manier van bestellen en de vlugge snelle levering zonder problemen! proficiat doe zo verder! ! ! !

Hele goede service

Klopt altijd wat je besteld. Prima producten

alles perfect geregeld

Had 2 broeken besteld. Twee dagen later al in huis. Helaas 1 broek niet naar wens. Makkelijk om te retourneren.

altijd gepaste weekdeals!!!

ik ben zeer tevreden over prijs-kwaliteit en snelle levering

duidelijk en vlot

vlotte levering en goede online support bij vragen over artikelen

Snelle levering van goede producten!

Had een nieuwe ski-jas en broek besteld. Handig dat de maten van het model vermeld waren. Zo paste alles prima!

Mooi product en snel geleverd

Ik zocht een ski tas voor mijn ski's en heb deze bij de SkiWebShop gevonden met het eigen logo erop. Zeer mooie tas van degelijk stevig materiaal en voor een goede prijs!

Alles naar wens

Eenvoudig te bestellen, snelle levering en goede producten.

Goede site, snelle verwerking niet voor alles goedkoop

Bij drie winkels artikelen besteld aangezien er niet een het goedkoopst was. Verder is de skiwebshop goed, snel en efficiënt.

Super mooie Jacks, extra nabesteld door goede klantenservice

Zie boven

Prijs, kwaliteit verhouding bijzonder hoog.

De prijzen van vele bekende topmerken op wintersportgebied zijn nergens te toppen. Voeg daarbij de prima service van het bedrijf en je hebt meerdere redenen om eerst bij SkiWebShop te shoppen.

Super snelle service !

Zeer snelle service en mooie producten. Ik ben een tevreden klant 👍

Laagsteen 28

4815 PH Breda