Snelle en goede service!

Snelle levering!

Volgens verwachting, vlotte levering, goede prijs! Top

Mooi shirt! Goede prijs! Vlotte levering!

Kwalitatief goed jack voor zowel Lente, Herfst en Winter.

Dit Kilpi jack heeft een sportieve uitstraling, en is goed geschikt voor meerdere weertypes. Het jack houdt je heerlijk warm in de winter, droog in de herfst en is ook goed te dragen op een frisse lente dag. Kortom met deze jas kun je vele kanten op.

Excellent website with ski jackets modelled!

Great to see a video clip of how the jacket really fits! How it looks from all angles. Fast delivery & return and money back. Very impressed with website, service and price!

Heel goede ervaring

Supersnelle service. Goede producten. NIets op aan te merken

Erg fijne skibroek

Past goed en is niet te dik maar toch warm. Top broek !

Goede prijs en snelle levering!

Goede prijs, snelle levering en leuke accessoires bij de bestelling! Top..... 👍

Snelle levering, duidelijke site, veel keuze!

Perfect!

Uit mezelf had ik al een mailtje gestuurd naar jullie om te laten weten dat ik ENORM tevreden ben! Supersnel geleverd. En ondanks een herenmaat XS voor een vrouw van 158/52kg was het een gokje maar het pakte goed uit! Dus de Jeans skibroek mag mee op vakantie! Op jullie site ga ik vaker even kijken!

Goede webshop met uitstekende klantbeleving

Bestelling was snel geleverd en zag er netjes uit. Leuke folder erbij met kortingsbonnen en een checklist voor de skivakantie. Dat zijn de kleine dingen die het voor de klantbeleving goed doen. Aangezien ik 2 maten had besteld was het ook makkelijk om 1 skijas retour te sturen.

Snelle levering, mooie kwalitatieve producten

Verzendkosten zouden niet gerekend moeten worden bij grote bestellingen

Goede bezorgservice

Helaas alleen te kleine maat. Pasvorm viel kleiner uit dan normaal gesproken.

Tegen mijn verwachting info was mijn ski jas al binnen twee dagen in huis. Top!!

Helaas moest ik mijn bestelling retourneren omdat de maat niet goed was

Omruilen is niet mogelijk , bij retourneren wordt geld terug gestuurd. Niet handig bij het plaatsen van een nieuwe bestelling

Super service, Kwaliteit artikelen en Innovatieve winkel

Mijn bestelling was zoals aangegeven oo de webwinkel snel geleverd. De artikelen zijn van een mooie en goede kwaliteit en innovatief.

Top levering al de dag nadien

Broek zag er net hetzelfde uit als op de website, niets op aan te merken. Volgende keer opnieuw skiwebshop !

Duidelijke website. Snelle levering en fantastische spullen

Zeer vlotte afhandeling, overzichtelijke webshop.

Snelle en goede levering

super

snel geleverd, goede pasvorm van de skihelm alles dus top!

slecht

Niet gemeld wanneer zending verstuurd was en ook geen bezorgdatum ontvangen. Wel een briefje in de bus waar ik pakket op kon halen. Doos was aan onderkant open, gelukkig zat bestelling er nog in.

Geweldige online shop ervaring

Ondanks het een webshop is, heb ik het gevoel alsof ik in een normale winkel sta!

Snelle levering, aanbevolen maat klopt niet.

Onlangs heb ik bij jullie de Icepeak, Outi, softshell skibroek, dames, aqua blauw besteld. Op aanraden van de website bestelde ik een maat groter (38), maar voor de zekerheid bestelde ik hier ook mijn normale maat (36) bij, om extra verzendkosten te voorkomen. De broeken waren 2 dagen later al bij mij bezorgd, super fijn! Echter was alleen maat 36 al te groot voor mij, laat staan 38. Ik heb nu dus alsnog een nieuwe bestelling moeten plaatsen voor maat 34. Zonde!

Goed, betrouwbaar en snel

Skiwebshop heeft een ruime keuze aan ski kleding, scherp geprijsd en betrouwbare en snelle levering. Goede merken en goede pasvorm, ook voor lengte maten ideaal, het klopt altijd!

nette levering

Ik was opzoek na een ski-broek, hij was vrij makkelijke gevonden in de webshop, na bestelling ook zo in huis. erg fijn!

Laagsteen 28

4815 PH Breda