Zeer snelle levering

En ik kreeg nog een skitas gratis bij de ski’s die ik bestelde. Toppie !!! Een zeer tevreden klant !

Mooie kwaliteit kleding voor een goede prijs 😍

Mooie skijas gezien ,dus dan maar laten komen .Maar welke maat zal ik hebben ? Want ik wil hem wel ....dan maar 2 maten laten komen dan is er in ieder geval 1 goed . Yess Hapy Me . 1 sterretje minder omdat ik het jammer vind dat we verzendkosten moeten betalen . Ook lijkt mij achteraf betalen een mooi gebaar naar de klant 😍🍀

Goede snelle levering

Goede ervaring met bestelling bij de skiwebshop. Hele snelle levering, boven verwachting. Erg tevreden ook over de producten, komen overeen met de foto's en omschrijving op de website. Kortom; een tevreden klant!

Goede maatvoeringdtabellen, snel geleverd en veel betaalmogelijkheden

Snelle levering, veel keus

Mooi product, snel verstuurd en mooi verpakt.

Fijne winkel met ruime keus en goede producten.

Fijne shop, goede prijzen

Grote keuze, snelle levering en mooie producten

Supersnelle levering

Ik kwam er op wintersport achter dat 1 van mijn jassen niet warm was, dus op donderdagavond in Italië besteld. Tot mijn grote verbazing lag het pakketje bij thuiskomst op zaterdag bij de buren.

Grote collectie met mooie merken.

Prima webshop met een grote collectie en mooie merken. Snelle levering en goede restourafhandeling.

Snelle levering en ruime keuze

Snelle levering en ruime keuze aan wintersport artikelen. Wij bestellen voortaan bij Skiwebshop.nl

Perfecte premium all-in-one shopping experience!

WOW: wat heb ik een super service ervaren! Tussen 2 tripjes naar Tirol twijfelde ik over de aanschaf. Ik nam contact op via Whatsapp, kreeg vlot contact en antwoord en keurig op tijd ontving ik de volgende dag mijn nieuwe Spyder vest! Die kon die direct mee die nacht naar de Alpen! Ik werd super op de hoogte gehouden over het vervolg van de bestelling. De webshop zelf geeft goede achtergrondinformatie over maatvoering per merk.

prima kwaliteit voor een super prijs

de juiste merken tegen een super prijs en een snelle levering .........klaar voor vakantie

Super snelle levering

Bestelling werd zeer snel geleverd. Netjes verpakt en prima artikelen! Een aanrader !!

Snelle levering en mooi verpakt!

Ik heb een skibroek besteld net vóór 22.00 uur. De volgende dag had ik het pakketje al binnen.

Ik heb positieve ervaringen met deze webshop.

Ik bestelde een jas en die werd keurig op tijd geleverd. Helaas voldeed de bestelde muts niet aan mijn (kleur) verwachting. Na terugsturen het geld binnen een week op mijn rekening!

Voldoende

Snelle levering echter ik mis de optie om achteraf te kunnen betalen.

Ruim aanbod, snelle levering, eenvoudig te retourneren en een goede financiële afwerking.

Een duidelijke webshop met een ruim aanbod, retourzendingen zijn eenvoudig uit te voeren. Wat de shop belooft wordt nagekomen.

Veel keus, super snelle levering!

Top!!! Vandaag besteld, morgen in huis!

Zeer snelle service

Snelle service en een goede prijs/kwaliteit verhouding

Delunghi skibroek is niet geel maar geel/groen. Erg jammer dat de kleur niet overeenkomt met jullie foto.

Snelle levering, duidelijke gegevens op de website.

Goede prijzen en assortiment

Snel geleverd. Veel keuze. Handig dat je makkelijk de artikelen die niet passen terug kunt sturen.

Top service!

De service is uitstekend! Snelle levering. Steeds duidelijke info. over de levering via de mail. Goede aanbiedingen in het na seizoen!

Skijas

Savonds besteld de volgende dag al in huis.

Alles kwam de volgende dag zoals beschreven binnen, Top!

Top, kom zeker terug.

Uitstekende service

Zeer gebruikersvriendelijke en overzichtelijke website en snelle service,. Goede informatie mbt bestelling, retournering, betaling.

Laagsteen 28

4815 PH Breda