Snel gekeverd, mooie jas

Makkelijke websitesnel besteld en volgende dag al geleverd, mooie kwaliteit voor goede prijs

Snelle en goede service

Mijn bestelling was zeer snel binnengekomen.

Snelle levering van goed product voor mooie prijs!

Goede info op de site voor de keuze van juiste kledingstuk. Maatinfo correct. Zeer fijne jas voor goede prijs. Keurig verpakt en snel geleverd.

Supersnelle levering!

Ik ben zeer tevreden met mijn eerste SkiWebShop aankopen. Scherpe aanbieding en zeer snelle levering. Ik kom vaker terug!

Snel bezorgd, product goed omschreven.

Skibroek werd dag later bezorgd, goed verpakt. Product voldeed prima aan de omschrijving.

snel, goed en professioneel

Besteld en volgende dag voor de middag al in huis.

Super snel in huis!

Mijn bestelling savonds om 19.30 uur besteld en de volgende dag om 9.30 uur in huis. Heel netjes verpakt. Niets op aan te merken

Grote maten veel te klein in lengte

Ben 189cm 125kg Heb normaal 4xl en hier besteld (skipullies)toen ik ze binnenhad bleek dat deze in de lengte veel te korr waren. Gauw nog teruggestuurd en 6xl besteld maar helaas zelfde verhaal bovenin nu alsog je een tent draagt en qua lengte zelfde als bij de 4xl veel te kort. Ik bestel hier niet weer Bij een mail richting klantenservice kreeg ik als antwoord :dank voor uw melding wij gaan onze website hier mee verbeteren .

Betrouwbaar en super snel

Skiwebshop heeft niet alleen een super snelle service. Maar skiwebshop verkoopt ook alleen super mooie merken met een kwalitatief hoogwaardige uitstraling.

Super snelle levering en dat met de ski vakantiestress. Echt zo top!

Conform afspraak wordt alles geleverd. Nette afhandeling en service

Ruime keuze in skibroeken en de volgende dag al in huis

Fijn om te kunnen passen en vergelijken en dan pas kopen

Snelle levering, goede kwaliteit

Op vrijdag 2 skipullys besteld. De Skiwebshop gaf aan: Levering waarschijnlijk maandag. De werkelijkheid was dat de shirts zaterdag om 12.08 u. geleverd zijn. Dus super snel. De pullys zijn van mooie kwaliteit, dus ik zou iedereen de Skiwebshop adviseren.

's Avonds laat besteld en de volgende dag had ik de skihelm al in huis. Netjes ingepakt met wat leuke extra's in de doos. Ik raad SkiWebShop zeker aan!

Top WebShop.

Duidelijke site en snelle levering. Was de eerste bestelling en er volgen er zeker meer.

Ze doen wat ze beloven!

Duidelijke omschrijving op de website! Goede keuze machine waardoor je makkelijk jou maat kunt vinden! Levering in 1 dag!

Ski’s besteld, 2 dagen later in huis. Mooie ski’s voor een fijne prijs, zelfs een skihoes erbij. Bij bestelling mail bevestigingsmail ontvangen. Daarin stond dat er een track en tracé nummer gestuurd zou wordennals de ski’s verstuurd zouden worden. Die nooit ontvangen. Maar de levering was uiteindelijk zeer snel.

Zeer tevreden met skiwebshop

Overzichtelijke internetsite, zeer snelle levering. Ik heb 2 keer watbesteld waarvan 1 keer de maat niet goed was, maar ook het retour storten van mijn geld ging snel. Daarna weer een skijas besteld en de volgende dag was hij er, netjes verpakt in een mooie doos. Bovendien de wintersport lijst die in dr doos is gevoegd is erg handig.

Top service na defecte rits

Rits van jas van m'n zoon ging stuk na een paar weken dragen. Terug gestuurd en een andere uit kunnen zoeken, top service. We vertrekken morgen vroeg, met een complete skiwebshop outfit.

Snel en handig

Snel en handig als je nog spullen nodig heb voor je vakantie

Topwebsite

Snelle levering. ook naar het buitenland

Levering, terugstorting en klantenservice helemaal top. Alles is snel en correct afgehandeld.

PRIMA!

Snel en probleemloos!