Skibroek besteld, pasvorm is goed. Snel bezorgd!

Alles zoals verwacht.

Duidelijke website en voorwaarden. Bestelling snel en in goede staat toegekomen. Artikelen voldoen aan de verwachting.

Makkelijk, overzichtelijk, keurig

Makkelijk te bestellen, uitleg van maten erbij. Al viel mijn bestelde maat 40 groter dan de maat 42. Keurig verzonden, duidelijk. Veel keuze, mooie aanbiedingen. Fijne site

Supersnel,keurig verpakt,kleine kadootjes,bon netjes in kartonnen omslag. Voorbeeld voor andere webshops.

Prima service. Goede prijzen

Altijd leuke kleding en tips en snelle levering. Dat wil je graag annu nu. Ga zo door

Superservice!

In de namiddag een bestelling gedaan voor een skibroek in twee verschillende maten. Na zeer snelle levering, volgende dag in huis. Daarna besloten een van de twee broeken te houden en heb heel makkelijk met retourlabel(sticker) de andere broek in dezelfde doos kunnen retouren (via PostNL). Vervolgens kwam ik na een paar dagen erachter dat de broek een weekdeal was geworden. Dit heb ik gemeld bij SkiWebShop. Er werd heel makkelijk mee omgegaan en zou het verschil in prijs teruggestort krijgen. Dit ook meteen de volgende dag! Top webshop!

De skijas is helemaal naar mijn wens!

Boven verwachting. Veel zakken -heerlijk materiaal- om jaren mee te shinen!😄👍🏽⛷

Goede snelle service

Een hoop keus! Supersnelle service en netjes aangeleverd.

Mooie kleding en super snel in huis!

Ik ben blij!!!

goede website en snelle levering

Heel tevreden over het assortiment van SkiWebShop!

Snelle levering van een heerlijk zacht vest.

Ik zocht een heerlijk zacht vest, wat lekker zit en mooi mee kan naar de wintersport. Ik zag dit vest en dat was precies wat ik zocht. Past perfect, zit heerlijk, is erg zacht. Kortom perfect. Door de snelle levering kon ik dit vest nog mooi meenemen naar de wintersport.

Snelle levering van top materialen.

Erg tevreden met de levering en de kwaliteiten die geleverd is van de kleding...! Ik bestel nergens anders meer mijn skimaterialen!

Veel keuze in de webshop en prima verzending

Ik vind SkiWebShop een prima webwinkel met veel keus, prima afhandeling en snelle verzending. Klein minpuntje is de kosten voor verzending. Bij een bestelling van een flink bedrag moeten er toch verzendkosten betaalt worden.

Goeie service en kwaliteit

Onlangs een nieuwe ski-jas gekocht. Service was top, de jas was de volgende dag al binnen en de kwaliteit is ook nog eens heel goed. Zeer tevreden en een volgende keer shop ik hier zeker weer!

Abnormaal snelle levering 🤪🤪

Vrijdag besteld rond 16.50, zaterdag 10.10 geleverd 😵

Leuke aanbiedingen en snelle levering

Deze webshop ontdekt door een paar leuke aanbiedingen. Inmiddels meerdere keren besteld. Zeer te spreken over de orderafhandeling. Helaas moesten we 1 artikel retourneren. Dat betekent retourkosten en opnieuw verzendkosten voor de hernieuwde bestelling.

Heel goed en snel.

Snelle levering van de bestelde kleding. Kleding exact zoals in de webshop te zien en omschreven is. In 1 woord super

Snelle levering, mooie produkten

Baselayer van Kari Traa gekocht. Merino wol. Een kwalitatief geweldig product en ook nog eens heel erg leuk om te zien. Als je in Noorwegen gaat skiën ben je niet zo origineel maar in Oostenrijk ben je dat zeker wel.

Snelle levering, goede prijs-kwaliteit

Goede snelle levering van mooie spullen

Duidelijk te zien wat er nog wel en niet op voorraad is. Snelle levering! Ski kleding was weer top!

Ongelofelijk snelle levering, van goede kwaliteit en zeer betaalbaar

Het was effe paniek zo ongeveer vlak voor vertrek naar de wintersport... Zoonlief had een groeispurt gehad en paste niet meer in z’n thermokleding. Dus op zoek naar de juiste maat en een winkel die in snelle levering deed van kwalitatieve thermokleding. SkiWebShop had de juiste spullen en ook nog in de aanbieding. Besteld en toen duimen maar, dat het inderdaad de volgende dag geleverd zou worden. En ja! Wauw! Ik ben onder de indruk!

Snelle en correcte levering.

De artikelen voor 22 uur besteld inderdaad de volgende dag in huis. Helaas was een artikel te groot dit artikel retour moeten sturen.

Goede kwaliteit, goede service

Eerste bestelling, is goed bevallen.

Alles op tijd en correct geleverd

Onlangs ski helm gekocht bij ski webshop, dit was misschien al mijn 6de aankoop dit jaar en zoals gewoonlijk werd alles netjes en op tijd geleverd. Wat het product zelf betreft: zoals altijd voldoet het aan de verwachte kwaliteit. Heel blij met mijn nieuwe helm. PS: je krijgt bij elke bestelling steeds een kleine attentie van SkiWebShop

Goede producten en goede service!

Duidelijk overzicht van artikelen en gemakkelijk te bestellen. Levering was snel en verassend met extra zaken zoals een ijskrabber. Erg tevreden over Skiwebshop!

Laagsteen 28

4815 PH Breda