Topkwaliteit

Mijn gegoten zittende bestelde pullover is van een top elastisch mooi gekleurde stof gemaakt !

Was super snel geleverd en top kwaliteit

Had een skibroek besteld en had hem snel binnen en hij was van goede kwaliteit.

Snelle service, mooie kleding

We moesten nog snel even skikleding bestellen. Nadat we onze keuze gemaakt hadden alles besteld en de volgende dag in huis. Helaas paste niet alles, maar hadden we nog een dag om iets anders te bestellen, wat ook keurig op tijd binnen was. Netjes verpakt, mooie kleding

Zeer goede webshop : duidelijk, snel en kwaliteitsvol

Zeer goede webshop : duidelijke omschrijving en weergave van de artikelen zeer snelle en foutloze levering attent met de kleine gadgets die je erbij krijgt Enige minpuntje dat ervoor zorgt dat je toch wat terughoudend bent zijn de leveringskosten van bijna 7 euro. Zou vanaf een bepaald bedrag gratis moeten zijn.

Super snelle levering.

Blij met mijn bestelling hier

Alles verliep naar wens, zal hier in de toekomst weer bestellen.

Super snelle levering en vriendelijk en erg klantgericht.

Super snelle levering en ook erg behulpzaam aan de telefoon. Ze willen echt met jou meedenken en geven je een erg goed gevoel.

Goede prijs/kwaliteit en snelle levering

Bestelling en levering gingen zoals bij eerdere bestellingen: top! Ook prijs/kwaliteit van gekochte Dare2B skikleding (in de sale) voor mijn kinderen: top!

zeer snel geleverd, heldere shop!

Ik was verbaasd hoe snel er geleverd werd. Overzichtelijke shop en handig dat er bij wordt vermeld hoe de kleding valt en wat het model aan maten heeft!

Zeer positief

Duidelijke en snelle service. Ook normaal menselijk contact per email met de klantenservice binnen 24 uur na het stellen van de vraag beantwoord.

Super fijn en betrouwbaar webshop

Niks op of aan te merken. Komen na wat ze zeggen. Enigste minpunt dat je altijd verzendkosten betaald wat voor bedrag je ook besteld. Behalve als er een actie in is.

Kleuren komen niet overeen!

De kleuren van de foto met die in werkelijkheid komen totaal niet overeen. De kleuren op de foto zijn veel lichter. Product zelf is verder zeer mooi en degelijk.

Snelle levering. Top.

Snelle levering. Top. En 25 euro korting bij volgende bestelling!

Groot assortiment. Goede prijzen en snelle levering. Ook makkelijk om retourneren

Duidelijk, overzichtelijk en snel geleverd!

Prima en snel

Twee skitassen voor skischoenen, stevig en groot! En de dubbele roltas voor ski's voldoet ook heel goed! Blij mee!

Ruime keuze, snelle levering

Prima website met goede informatie over de maat en pasvorm. Snelle levering. Netjes verpakt. Goede prijskwaliteit.

Goed makkelijk snel

Op het laatste moment nog een nieuwe skibroek besteld, duidelijke uitleg qua maatvoering, pasre perfect. Op tijd geleverd.

Superb

Very Good service, quality products, good prices and express delivery. Highly recommended!

Overzichtelijk en zeer scherp geprijsd

Goede omschrijving van artikelen en scherpe prijs. Snel geleverd.

Fijn en eerlijk bedrijf!

Voor het eerst iets gekocht bij skiwebschop. Telefonisch heel goed advies gekregen over de juiste maat. Onze kortingscode werkte niet. Heb hierover een mail gestuurd. Kreeg al snel reactie dat het bedrag terug wordt gestort. Top service.

perfect, gemakkelijk en snel

perfect, gemakkelijk en snel

Snelle levering en top product!

Goede omschrijving en lekker snel geleverd!

super service en kwalitatieve producten, goed verpakt

de kleren worden in papierfolie en plastic netjes verpakt, en zeer snel geleverd

Snelle levering, scherpe prijzen

2 kassen besteld, snel geleverd netjes verpakt. Goede prijzen, zeker aan te raden.

Laagsteen 28

4815 PH Breda