Super veel keus. Goede en snelle afhandeling. Probleemloze retournering policy. Gewoon goed.

Gemakkelijke bestelling en super snelle levering!!

Ik had de maandag besteld en reeds de woensdag was alles geleverd!! Super qua service!!

Super goede kwaliteit, netjes geleverd!

Ik ben er super blij mee. Prijs is goed, zo ook de kwaliteit. Wordt netjes geleverd. In de doos zit ook nog een boekje met checklist en een ijskrabbertje. Je ziet dat er persoonlijke zorg aan is besteedt.

Ik heb al enkele keren iets besteld via deze webshop, en ben super tevreden. Vorig jaar een ski tenue gekocht en dit jaar weer 1.

Snelle levering en duidelijke instructie over eventuele retouren

Snelle levering en erg leuk dat er een kleine attentie in de vorm van een ijskrabber bij de doos in zit!

Broek en pully besteld en deze werden snel en goed geleverd samen met een paar leuke gadgets!!

Alles is vlot verlopen

👍👍

Zeer mooie jas met snelle levering!

Ik bestelde zondagavond de jas, en dinsdag had ik hem al thuis, netjes ingepakt. Met een ijskrabbertje erbij en een checklist met pen! Nog nooit tegen gekomen! Heel tevreden van de correcte service! Jas is ook heel mooi en van super kwaliteit! Een Aanrader dus!

Besteld en keurig snel geleverd!

Artikel besteld en super snel geleverd. En het past ook nog goed. Dus top!

Heldere uitleg en snelle service.

Prima uitleg al op de site. Levering snel en netjes. Vooral erg leuk de kleine attenties, en het bedankje.

Snelle en correcte levering

Mooie site met mooie prijzen. Uitgebreide info over de artikelen. Het bezorgen en retourneren is altijd goed verzorgd.

Snelle levering en goede producten

Ik heb twee ski pully’s op zondag ochtend besteld en op dinsdag al in huis. Netjes verpakt en als attentie kreeg ik daar ook nog eens een gratis pen en sneeuwkrabber bij. De skipully’s zien er goed uit! Ik raad de ski webshop iedereen aan. Ze hebben goede merken voor een goede prijs en hebben alle maten in huis.

Snelle levering en goede producten

Zeer snelle levering en duidelijke website

Uitgebreide keuze met goede duidelijke foto’s. Na bestelling een snelle afwikkeling en levering.

Klantvriendelijke shop en vlotte levering, heel erg tevreden

Een duidelijke site en snelle levering. Netjes ingepakt en retourneren gaat ook makkelijk

Zeer tevreden.

Na het plaatsen van de bestelling bijna direct een bevestiging gekregen .Een dag later de verzendgegevens ontvangen en de dag erop kon ik de bestelling ophalen bij een ophaal punt.De bestelling was netjes ingepakt in een stevige kartonnen doos die ook netjes voorzien was met een retour sticker ,pen en een ijskrabber. Ik kan niets anders zeggen dan goed gedaan en ga zo door 👍

Misschien leveringen ook in het weekend, of op zijn minst op maandag leveren.

Op tijd geleverd

Snelle afhandeling van mijn bestelling!

Positief, altijd goede producten en goede service!

Mijn ervaring met SkiWebShop is goed. De hulp via de helpdesk is altijd accuraat en de producten (welke van hoge kwaliteit zijn) worden altijd in goede staat afgeleverd!

Mooie jas, pasvorm goed, nette levering in goed afgesloten doos

Zeer snelle levering van mooie producten

Overzichtelijke website en vlotte levering

Ondanks een waarschuwing voor vertraging I.v.m. slecht weer, was de bestelling toch op tijd. Het bestelde artikel zat in een passende doos.

Snel en goed!

Bestelling snel in huis en netjes verpakt.

Snelle perfecte levering

Laagsteen 28