Uitstekende en snelle levering

Ik heb 2 skipully's voor mijn man besteld. Deze waren te groot, heb ze dezelfde dag geretourneerd en ook nieuwe in 1 maat kleiner besteld. Deze werden de volgende dag al weer netjes verpakt geleverd. Hartelijk dank daarvoor.

Zowel het bestellen als de levering keurig en snel. Mooie jas en dito broek. Nu een paar keer besteld hier en constant goed. Goede kwaliteit in alles.

Ik had mijn bestelling super snel, alles netjes in een doos. Keurig verzorgd. In een woord, Top!!!

Top kwaliteit en goede service

Nu voor 2e keer skibroek kort model aangeschaft. Website is duidelijk qua maten etc en service is snel en verzorgd! Kunnen heel wat bedrijven nog wat van leren

Prettige webshop

Uitstekend assortiment en service

Snelle levering, veel keuze en dito verwerking van retouren.

Goede service en snelle levering!

Uitstekende service en een hele snelle levering!

goed snel en makkelijk

leuke skikleding

prettig en overzichtelijke webshop

makkelijk , snel , duidelijk en snel met retour betaling

Vlotte levering. Levering zoals op foto.

Makkelijk te bestellen Vlotte levering Product zoals op foto

Al aantal keer iets besteld. Snelle levering. Prijs en kwaliteit top.

Supersnelle levering

Mijn ski uitrusting aan het eind van de middag besteld en had 't de volgende dag al in huis.

Helemaal prima

Duidelijke site, makkelijk bestellen en snelle levering

Snelle levering. Netjes verpakt.

Snelle levering. Artikel paste helaas niet, maar retourzenden was ook heel eenvoudig.

Topservice

Snelle levering en topkwaliteit

Snelle levering en goed advies!

Heb deze keer 'n skibroek gekocht; per mail goede (maat)info gekregen. Levering binnen 1 dag.

Goede service en mooie kwaliteit.

Goede service en mooie kwaliteit van het product wat ik bestelde. Ga ik vaak dragen!

Erg tevreden!

Ik heb mijn artikelen snel ontvangen. Alles was netjes verpakt en ik kreeg er nog wat leuke goodies bij. Ook retourneren is erg makkelijk zonder al te veel poespas. Ik ben erg tevreden en zal hier nog vaker bestellen.

Prima prijs en een snelle levering

Snel geleverd en mooie overzichtelijke webshop

Goede snelle service

Snelle levering, zorgeloos retour beleid.

Fijne samenwerking

Fijne site zaterdags besteld dinsdags in huis super bedankt

Goed, ook snel en netjes bezorgd

Veel keuze goede site Filters zouden makkelijker te bedienen kunnen zijn Nu veel geklik en wachten

Snel

de jas is precies zoals omschreven op de site, SUPER !!!

Duidelijke site, mooie kleding!

Laagsteen 28

4815 PH Breda