Nadat ik na een week skiën problemen ondervond met mijn icepeak skikleding ben ik fantastisch geholpen en heb mijn geld teruggekregen zodat ik andere kleding uit kon kiezen

Super snel geleverd en jas is heel mooi , helemaal mijn verwachtingen. Kan niet beter dus.

Veel keuze, competitieve prijzen, correcte en snelle service.

Zeer goede webshop, een echte aanrader

Duidelijke informatie en snelle levering.

Degelijke producten

Winkel met veel keuze, degelijke producten en een snelle levering. Ook gedetailleerde productinformatie.

Alles mooi in orde.

Ik ben aangenaam verrast van de snelle levering en free meertje extraatjes in de doos!

In het verleden prima

Hallo, Vest besteld. Heel mooi. Te klein. Goede maat besteld,in het vest stond maat 40, moest zijn 44. Tweede poging ondernomen na eerst contact gezocht via klantenservice. Helaas tweede keer ging het weer fout. Jammer.

TOP met hoofdletters!

De mensen achter deze webshop hebben begrepen hoe internet verkoop moet werken. Ga zo door!

zeer goede ervating

Had skibroek besteld in de verkeerde maat. Ik heb deze teruggestuurd en binnen de week had ik mijn geld terug. super Koen

10 op 10

Snelle levering, duidelijke website, scherpe prijzen... Kortom, mij zien jullie zker terug.

Goede winkel .. verstand van zaken

Ik heb maar een kleine bestelling geplaatst ( ski wax en een slijp apparaat) ..maar je wordt vakkundig geholpen en als je wilt met uitleg via een handig filmpje! Helemaal TOP ! GA ZO DOOR! Groeten Frank

Zeer snelle en nette levering

Zeer netjes verpakt en ook leuke exstra spullen die ook sneeuw gerelateerd

Goede service, snel en correct

Ik heb de eerste keer besteld bij SkiWebShop, een vlotte regeling en levering.

Snel Volgens afspraak exact wat ik besteld heb

goede service

Geen gedoe, lekker snel

Redelijk duidelijke site. Snel en goed geleverd.

Super goed.

Prima service, snelle levering. Bij retour ook snel alles gecrediteerd. Zeker een aanrader.

top service!

Snelle levering en kwalitatief top product, netjes in de doos en ook nog een aantal leuke gadgets (pen, ijskrabber) Voor eventuele retourzending zat er al een adressticker bij, keurig geregeld dus. Een aanbeveling voor de echte wintersporter!

Supersnelle levering waar ik een echt wintersportgevoel van kreeg!

De levering was uitstekend. De opdruk op de doos alleen al bracht mij direct in wintersportstemming. To-do-lijstje, pen en krabber maakten dat compleet. Echt een winkel die ik zou aanraden.

Hele snelle en correcte levering

Zeer tevreden over de snelle en correcte afhandeling.

Mooie producten

De skibroeken die ik heb besteld hebben een mooie kwaliteit en zijn goed afgebeeld op de site. De levering is ook vlot.

Top levering!

Bestelling verliep vlot! Verzending binnen 24 uur. Mooie producten.

Prima website met diverse you tube filmpjes met passend advies over de artikelen, zodat kans op miskoop wordt geminimaliseerd. Bovendien veel keuze in hoog- en laag segment. En relevante informatie bij de artikelen en duidelijke foto's. Bezorging was bovendien ook nog eens supersnel. Kan het nog beter ? Vast wel, maar ben nu reeds uitermate tevreden.

Voorbeeld voor iedere webwinkel.

Bestelling geplaatst, de volgende dag geleverd. Fantastische service.

Snel geleverd, fijne website

Snel geleverd. Duidelijke site, Goede aanbiedingen. Wel jammer dat het door mij geselecteerde product weer uit mijn winkelmandje weg viel op het moment dat ik de bestelling afrondde en niet meer voorradig was. Ook helaas de verkeerde maat geleverd, maat L besteld en XL ontvangen. Weer retour moeten zenden

Laagsteen 28

4815 PH Breda