Perfecte professionele shop

Erg overzichtelijk en transparan t.

Duidelijk en snel

Goede website Snelle leveringen

Snelle levering en mooie kwalitei

Ski jas en broek hadden een goede pasvorm/kwaliteit. Ook snelle levering

Uitstekend geregeld

Online besteld en de volgende dag al in huis, Post nl en een goede track en trace. Ik zal zeker bij de www.skiwebshop.nl nog een keer iets bestellen.

Prachtige jas gekocht!

Snel geleverd, prima verpakt en goede communicatie. Als ik weer ski-spullen nodig heb ga ik gerust weer bij SkiWebShop bestellen.

uitstekend

Supersnelle levering van goed passende kleding

Mooie merken en goede service

Hop hop, ik heb een volle tevredenheid ervaring met de ski webshop

Goederen snel geleverd, netjes verpakt incl bijpassende attentie;-) 2e bestelling, gratis verzending. 3e bestelling niet geplaatst aangezien ik de verhouding van verzendkosten en het aankoopbedrag van een muts niet in verhouding vond staan.

Binnen 2 dagen alles geregeld

1e zending prachtig skipas maar iets te krap. Per mail alle retoutformulieren ontvangen. Alles terug gestuurd. 2e zending skipas een maatje groter gekregen. De volgende dag mijn geld alweer terug gekregen.

Goede website en afhandeling volgens verwachting

De website was voor mij helder en zoals het product is omschreven zo heb ik het ook ervaren. De afhandeling was netjes en volgens de verwachte afspraken. Een goede ervaring en een tevreden gebruiker.

snelle goede levering

Mooie jas die snel en goed geleverd werd.

Top webshop!

Snelle levering en de scherpste prijs

Geweldig snel op vrijdag avond bestellen zaterdag middag binnen

De kleding is top helaas was het niet goed voor mij

Snel en netjes

Had mijn bestselling snel binnen, was netjes verpakt.

Op website worden de producten duidelijk omschreven ook qua maatvoering. Het bestellen ging heel makkelijk en ook volgens het principe vandaag besteld morgen in huis. De bestelling zat in keurig stevige doos en het merendeel van de artikelen zat ook nog apart verpakt in plastic. Ook keurig zat er een retoursticker bij indien er iets niet goed zou zijn met retourformulier erbij. Gelukkig had ik dit niet nodig.

Hele goede service

Ik heb nog telefonisch contact gehad met skiwebshop. En ben zeer goed geholpen .En bestelling is er ook in 1 dag.

Veel keuze, snelle bezorging

Bezorging op tijd. Netjes verpakt. Zit zelfs een pen en ruitenkrabber bij. Eén van de weinige (web)shops met voldoende keus in grotere maten. Ik ben fan!

Perfecte aankoop

Onlangs een UVEX skihelm met vizier gekocht. Zeer goede prijs voor een meer dan prima helm. Snelle levering en correcte afhandeling g van het product.

Super service en aanbod

Helemaal goed!

Excact wat had besteld, binnen een dag binnen tegen een goeie prijs.

Alles snel in huis! Mooie skikleding! Top!!!

Wanneer er een probleem voordoet, wordt we snel gezocht naar een juiste oplossing.

Erg goede service. Wanneer je een vraag hent wordt er snel gereageerd. En gekeken naar een oplossing. In mijn geval kreeg ik zelfs 3 oplossingen en mocht ik zelf kiezen wat ik de beste vond.

Goede producten, snelle levering

De kwaliteit van de bestelde producten lijkt goed. Ik zal het uiteraard pas echt merken bij het skiën. Levering van correct en snel. Viel me op dat ook het retourlabel etc. er al bij zat. Het logistieke proces lijkt dus ook prima geregeld.

Laagsteen 28

4815 PH Breda