Zeer vlotte bestelling!!

Gemakkelijke site om te bestellen en na 1 dag al geleverd.

Goede service en kwaliteit

Gebruiksvriendelijke site en goeie service!

Mooie jas die beantwoordt aan de beschrijving

Valt redelijk ruim. Jammer dat er aan de mouwen geen sneeuwstoppers zijn.

Goede kwaliteit en goed aanbod met snelle levering

Ik heb al meerdere aankopen gedaan en altijd wordt het snel geleverd en zien de producten er goed uit. Ook met retouren gaat het goed.

Fijne overzichtelijke website met goede service.

Echt super, 's avonds besteld en de volgende dag in huis.

Iets besteld, de volgende dag in huis, steeds opnieuw, retours worden correct afgehandeld en geld staat binnen de week terug op de rekening! Al jaren klant en altijd steeds alles in orde!! Zoals hun slogan zegt: Don't wordt, ski happy 🎿🎿😃 & be happy

Perfecte levering

Product en levering volgens afspraak

Zeer snelle levering en afhandeling van eventuele retouren

De webshop is er duidelijk, overzichtelijk en geeft veel informatie over de producten.

Supersnel

Eén van de weinige webshops die de belofte voor 22.00 uur besteld, volgende dag in huis ook echt nakomt.

Mooie witte skibroek

De witte skibroek zit goed en mooi. Heel lang na lopen zoeken maar toch gevonden en niet te duur! Goeie kwaliteit Aanrader!!

Eerste kennismaking uitstekend!

S’avonds besteld en de volgende dag almin huis. Super geregeld.

Goede service en snelle levering, vandaag besteld morgen in huis!

Goede service en snelle levering, vandaag besteld morgen in huis!

geweldig

veel keuze voor een mooie prijs en snel geleverd

Snel geleverd leuke pen en ijskrabber erbij. Ik was helemaal verrast.

Snel

Super makkelijke webshop, snelle afhandeling, snelle bezorging. Top!

Prima website, duidelijk wb de maten, snelle levering

Eerste keer dat ik hier iets besteld heb ( skijas ) Zou het zeker nog een keer doen

Fijne webshop

Duidelijke webshop, snelle service en voor iedereen wat wils!

Super snelle levering. Overzichtelijke site, ik kom hier vast en zeker terug.

Vlotte en vlugge levering Product (skihelm met vizier - recco) zit perfect verpakt, in een doos van de helm zelf en in een verzendingsdoos. Skihelm was in Perfecte maat, mooi afgewerkt (binnen bekleding). De oortjes zijn lekker warm en zacht. Goed dat je de helm extra kan aanspannen achteraan. Je kan onder de skihelm met vizier perfect een (gewone) bril dragen wat ideaal is voor brildragers. Vooraf informatie gevraagd, waarop ik ook vlug een duidelijk antwoord ontving. Altijd leuk iets extra’s erbij te krijgen (ijskrabber, stylo, kortingbon indoorskiën) Een echte aanrader, zowel de skihelm als deze site

Veel keus bij de Ski web shop

Heerlijk zoveel keus bij de Ski Web Shop. Ik vind het jammer dat er verzendkosten betaald moeten worden. De maat keuze blijkt lastig zelfs na overleg met de webshop. Helaas moet mijn prachtige ski jas retour. Misschien handig om klanten hun ervaringen bij de kleding te gaan zetten. Zo krijg je een idee hoe een jas of merk valt. Retouren worden langzaam verwerkt. Al met al ga ik hier toch weer bestellen vanwege de ruime keuze.

Ook grotere maten op voorraad

snel En betrouwbaar

Snelle en betrouwbaar levering. Makkelijk te retourneren. Goede merken wintersport kleding voor een goede prijs. Heel blij mee

Uitstekend!

Netjes, klantvriendelijk, snelle levering en de kwaliteit is top!

Keurig netjes verpakt. Op tijd geleverd. Prachtige producten.

Prima ontvangen en snelle levering

Skiwas kwam netjes verpakt snel in huis, zelfs nog met een ijskrabber voor 8n de auto... altijd handig

Laagsteen 28

4815 PH Breda