Snel, overzichtelijk, top!

Echt een top bedrijf! Ga zo door!

Zeer snelle levering van kwaliteit

Veel keuze uit goede merken en erg snelle levering. Avonds laat besteld en volgende middag al geleverd.

Niet duur en snelle levering

blij met de skiwebshop .

Snelle levering, mooie pasvorm en kwaliteit. Maat voldoet perfect aan de omschrijving . Zeer tevreden en ga vaker bestellen.

goede prijs kwaliteit verhouding

veel keus.. snelle levering.. goed materiaal.. altijd iets leuks erbij..pen of ijskrabber

Perfect!

De website is heel duidelijk en compleet. Alle afspraken worden keurig nagekomen en retour sturen is gemakkelijk. Niets op aan te merken!

overzichtelijke website met moderne leuke kleding

website werkt snel snelle levering mooie kleding goed verzonden retourneren makkelijk

Goed geholpen

Vriendelijke telefoniste

Alles prima in orde. Kan niets negatief zeggen.

Zowel de kwaliteit, de maten, de leveringstermijn waren in orde. Ik kan niets negatief zeggen.

Top! Op donderdag besteld, vrijdag in huis!

Klantvriendelijke webshop

Deze webshop was een aanrader van een collega, ben/was ik erg blij mee. Overzichtelijk, veel keuze, kwaliteit-prijs is prima in verhouding. Vandaag bestellen is morgen geleverd. Kortom ... ook ik zou deze webshop voor de wintersportliefhebber aanraden!

Mooi aanbod en zeer goede service!

Snel

Duidelijke site, eerlijke prijzen, snelle levering!

Snelle service en mooie heldere website

Ik vind het altijd prettig winkelen op de site. Veel en goede foto's van de kleding en goede uitleg over de maatvoering. Snelle levering en keurig verpakt met een leuk "cadeautje".

Snelle en goede service

Duidelijke website met snelle bezorgservice en retour afhandeling.

goed alles netjes opgestuurd met retour label erbij

alles volgens afspraak verlopen. helaas was het te klein, maar daar kunnen zei niets aan doen. hopelijk gaat het terugstorten van het geld ook zo soepel maar dat is nog even afwachten.

Mooi verpakt, een goed passende skibroek is met een klein presentje de volgende dag geleverd. Een goeie eerste ervaring.

Goede en snelle levering!

Goede overzichtelijke website. Snelle levering. Uitstekende helpdesk

Mooie kleding, goede prijs, snelle levering

Mooie kleding, goede prijs, snelle levering

Snelle verzorgde service

Goed kwaliteit en snelle service Mooi verpakt En duidelijke stappenplan voor retour

Veel keuze en super snelle service

Mooie webshop met uitgebreide keuze. Super snelle levering!

Een feestje om je bestelling te ontvangen!

Snelle bezorging! En als je je pakje open maakt krijg je helemaal zin om te skiën!

Duidelijke site met goede prijzen

De website is makkelijker te navigeren, ondanks het (zeer) ruime assortiment. Prijzen zijn zeer competatief, en de informatie bij de producten helder en op orde. Enige minpuntje is de standaard volgorde van de producten; daar kan ik geen kaas van maken.

Mooie jas voor erg weinig geld, snelle levering

Was op zoek naar iets anders, maar was verbaasd en blij verrast dat jullie een speciale afdeling " grote maten" hadden. Dat vind ik deze jas, ben er erg blij mee.

Laagsteen 28

4815 PH Breda