Prima, levering op tijd

Levering op tijd, mooie broeken.

Ruime keuze, keurige levering

Twee goedendag ski broeken besteld voor mijn dochter en mijzelf. Ruime keuze en keurig op tijd geleverd.

Prima service snel geleverd

En in de doos ook nog allemaal handige tips met wat je niet moet vergeten op je wintersportvakantie.

Goed en snelle levering, goed ingepakt en goede service

Prettige website/ shop

Duidelijk en overzichtelijk, makkelijk vinden wat je zoekt. Levering is vlot en netjes

goede en snelle service van top kwaliteit!!

Ben heel tevreden over deze webwinkel, ze hebben echt vele merken van hoge kwaliteit en heel behulpzaam als je met ze belt!

Snelle en goede service

Rond 18:00 uur besteld en de volgende dag om 13:00 uur al ontvangen. Assortiment is groot en van goede kwaliteit.

goede website

Duidelijke, toonaangevende site

De SkiWebShopsite heeft een ruime keuze aan artikelen. De site is duidelijk en men krijgt veel uitgebreide informatie over de artikelen. Een fijne site.

Duidelijke communicatie en snelle levering

uitstekend

In 24 uur in huis! Skibroek van goede materiaal gemaakt, maat valt normaal! Zeer tevreden!

Ruime keuze voor een goede prijs

Snel bezorgd en goeie spullen

Zeer tevreden. Spullen zijn snel in huis en van goede kwaliteit.

Snel en goede service

Vandaag besteld, morgen in huis is daadwerkelijk ook zo. Bij retourzending keurig bericht dat het product is ontvangen en dat het geld wordt terugbetaald.

Supersnel en goedkoop

Bestelling was snel bezorg en qua prijs heel acherp

gemakkelijk en goed geïnformeerd online winkelen, snelle correcte levering. Vlotte retourregeling.

Goed geholpen en met vertrouwen terug shoppen

Vlotte levering

Vlotte service !!!

Prima website, prima producten, prima service & opvolging!

Uitstekende ervaring van aankoop tot snelle bezorging!

Prima snelle levering. Goed product.

Prima En correct. Overzichtelijk website met goede kwaliteitsproducten. Ik ben zeer tevreden met mijn product.

Goed, zoals het moet.

Mijn gehele outfit besteld bij skiwebshop en alles prima naar wens. Afgelopen week nog een nieuwe helm besteld voor een leuke prijs,omdat ik even op de kleintjes moet letten. Dus voor ieder wat wils ! Zal zeker nog eens bestellen Skiwebshop is toch wel een van mijn favoriete webshop als wintersport fanaat. N.

Snelle levering, veel keuze , goede kwaliteit en makkelijk te retourneren.

Altijd alles dik in orde .

Goede Prijzen en snelle levering!! Altijd tevreden....

De service is altijd correct en met veel zorg.

Alles wordt bijzonder goed verpakt en er is altijd een klein cadeautje bij.

Super winkelen

Een super website waar alles georganiseerd te vinden is.zeer ruime keuze en merken.Alles wordt duidelijk vermeld qua kleding maten. Ook het verzenden was super snel,keurig verpakt en een kleine verrassing in het pakket.

Snelle service duidelijk website

Laagsteen 28