Veel keus en snel geregeld

Zeer goed. Veel aanbiedingen en brede collectie.

Zoon is tevreden en blij

Perfecte en snelle levering. Mijn zoon is blij met zijn jas

Makkelijke webshop. Alles goed te vinden. Super snelle levering. Verzendkosten jammer.

Snel, safe en simpel

Mooie kleding, goed verpakt en super snel in huis

Duidelijke communicatie via de mail en snelle bezorging.

Top bestelling en snelle levering

Ben zeer tevreden!

TOP service

Levering binnen de 2 dagen en een leuke extra attentie 👍

Duidelijk !

Duidelijk en overzichtelijke site. Correcte levering! Nu de uitrusting nog testen:-)

Duidelijke site, snelle levering en goede kwaliteit producten. Gratis verzending vanaf 50€ zou mogelijk moeten zijn voor producten anders dan skies.

Goed snelle levering

Geweldige site

Betrouwbaar,snel , voor herhaling vatbaar!

Goede site

Heeft een duidelijke site waar je gemakkelijk iets kunt bestellen. Na de bestelling wordt alles netjes en snel geleverd.

Snelle levering, goede prijs

Snelle levering en goede prijs

Er word overal op de site duidelijk aangeven hoe of wat. Kwa kleding kom je er zo uit, en zo niet kan je altijd de filmpjes kijken. Kan alleen maar zeggen top!

Grote collectie, snelle verzending,goede service

Goedkoop en een snelle levering

Na wat speurwerk voor een helm uitgekomen bij skiwebshop en daar had ik een mooie deal te pakken. Deze werd heel snel geleverd. Super blij mee.. bedankt skiwebshop!

Verbazingwekkend

Makkelijk bestellen. Het enige wat mij verbaasd is de hoge verzendkosten. Waarom niet gratis boven een bepaald bedrag? Maar....wat mij nog meer verbaasde, je kan niet ruilen. Je moet opnieuw bestellen, dus weer verzendkosten en......het is een klein bedrag maar bij er wordt ook weer geld gerekend omdat terug te sturen. Skiwebshop Dit kan jullie klanten kosten. Ik kwam altijd bij jullie in Breda, heb ook online gekocht maar dit vind ik niet klantvriendelijk.

Super snel geleverd en goede kwaliteit

Veel keuze en prijs klasse . Snel geleverd selfs met kleine attentie

Groot en divers assortiment

Groot en divers assortiment met voor ieder type wintersporter veel keus in verschillende prijsklassen zonder in te leveren op kwaliteit.

Kwaliteitsprodukten met snelle levering

Mooie ski kleding gekocht voor mijn kinderen. Ruime keuze, website is duidelijk en levering super snel.

Goede producten, super snelle service.

Ik kon alles vinden wat ik nodig had, en de volgende dag was het in huis. Retourneren was ook makkelijk en snel gedaan. Hier kom ik vaker!

Gewoon lekker thuis winkelen, eenvoudig en veel keus.

Heb 3 keer een bestelling gedaan om uiteindelijk de juiste pasvorm te vinden, terugsturen is allemaal soepel verlopen. Echt relaxed winkelen wat ik als man geweldig vind.

Super snelle en goede service

Duidelijke site en makkelijk te bestellen. De volgende dag hadden we onze spullen al in huis. De ski-kleding bleek te klein, direct retour en een maat groter besteld. Ook deze bestelling was er de volgende dag. Ons geld van de 1e bestelling stond na 2 dagen alweer op onze rekening!! TOP

goede website, uitstekende service en alles snel volgens afspraak

prettige website met goede filters. Veel aanbiedingen en riante sale snelle service, eerlijke service over vertraging in levering voor afronden bestelling riante keuze en scherpe prijzen. retourneren keurig volgens afspraak voor slechts 1 euro en zeer eenvoudig (retour label meegeleverd, plakken en klaar)

Super service, top

Zeer vlotte en correcte service, snelle verzending en levering. Niets op aan te merken 👌

Laagsteen 28

4815 PH Breda