Prachtige mooi vallende lichte skibroek

Een heerlijke soepele en lichte skibroek. Valt erg mooi

Mooie jas

Mooie jas, helaas een maatje te klein besteld dus ik moest hem retourneren. Wat opviel was dat er geen zakje op de mouw zat voor de skipas.

Nette en snelle afwikkeling van de bestelling en goede prijs kwaliteit

Dit was mijn eerste bestelling Ik zal nog meer ski artikelen voor t gezin nodig hebben daar we in januari gaan. Deze positieve ervaring zal me zeker binnenkort doen terugkeren Een bon zal nog een extra motivator daartoe zijn

Goede spullen, goede prijzen

😀

Snelle levering, goed product

De levering verliep zelfs in de sinterklaasperiode heel vlot en netjes, goed geïnformeerd en levering van een goed kwaliteit product. Netjes ingepakt met nog een paar inspirerende aanvullende zaken. Net een stapje meer doen is wat deze webshop doet! Top!

Goede service, snelle levering, netjes verpakt

Zeer prettig

direct en het juiste bestelde artikel ontvangen

betrouwbare service

Goed en snel

Makkelijke site met een snelle levering. Verder is de keuze reuze😁

Goede omschrijving van het product , het geleverde product voldeed aan de beschrijving, snelle en nette levering.

Prijs kan niet scherper!

Heb veel sites vergeleken, de skiwebshop kwam er voor mij als beste uit!

Is prima alles goed geregeld de kleding mooi op tijd en van goede kwaliteit Gr John

Prima webshop met zeer ruim assortiment!

Bestellen gaat makkelijk, website is duidelijk, levering snel en correct!

Goede keus

Eindelijk een product gevonden om mijn skischoenen zelf te kunnen drogen na een dag skiën

Overzichtelijke webshop

Over het algemeen een goede en duidelijk webshop, echter kon ik bij de skijassen de waterdichtheid en waterkolom niet vinden. Wellicht dat jullie dit bij de jassen kunnen vermelden als dat nog niet is.

Mijn aankoop was helemaal goed omdat

De website alle info bevat. Bestellen soepel verliep. De items snel geleverd zijn!

Goed geregeld

Bestelling en aflevering zijn prima verzorgd en ruilen is geen probleem.

Perfect geregeld, snel in huis.

Makkelijk bestellen en snel in huis. De prijzen zijn lager dan elders. Ik mis alleen betalen met After pay of Klarna. Voor de rest een 10.

Zoals verwacht

Snelle goede service

Verzorgt

Snelle levering,alles netjes verpakt, Voor retour alles correct en duidelijk

Goeie en duidelijke website.

De kledij wordt heel duidelijk omschreven en zeer goed gepresenteerd. Dankzij de maattabellen ben ik er geslaagd direct de juiste maat te bestellen. Vlotte en correcte afhandeling.

Goede prijs, snelle levering.

Prachtige thermo tenues gekocht. Degelijke kwaliteit en klopt precies met plaatje/toelichting van de webshop. Makkelijk te bestellen en werd volgende dag bezorgd.

uitstekende prijs-kwaliteit verhouding

Zeer snelle levering zeer goede kwaliteit van de producten

Mooie broek voor een mooie prijs

Goed geprijsde kwaliteitskleding. Netjes snel geleverd met nog een gratis brilpoetsdoekje en pen.

Keurig, uitstekend en super snelle levering!!

Ik kende deze website niet, maar heb hier zo een goeie ervaring mee. Ik ga voortaan zeker al mijn skigerief hier bij kopen, echt aan te raden!! Ze kennen er duidelijk iets van, veel info. En in het pakket zat vanalles wat de shopervaring nog subliemer maakt. Bedankt!!

Laagsteen 28

4815 PH Breda