Snelle levering en netjes verpakt

Gewoon perfect top 👍

Geweldig en gemakkelijk om te bestellen en zeer snel geleverd. Helemaal top. Kunnen andere nog wat van leren.

Mooie wintersportkleding!

Op basis van de duidelijk aangeven informatie op de site heb ik relatief veel kleding besteld. Alles past naar wens! Ook had ik de bestelling vlot in huis. De volgende bestelling gaat zeker weer hier plaats vinden.

zeer leuke ervaring

Het bestelde werd snel geleverd en was net zoals ik het had verwacht. Snelle afhandeling en keurige service

snel, accuraat en veel keus

Prachtige spullen, merken die niet elke winkel heeft, snelle levering. Zeer tevreden.

snelle levering van artikelen

bestelling ging vlot, bezorging ook. retourvoorwaarden duidelijk

Snelle levering van een goede helm, denk ik.

Wel jammer dat het vizier uit het frame was gekomen. Viel niet mee het fatsoenlijk terug te krijgen.

Snel besteld en geleverd, dus prima

Gevarieerd aanbod, scherpe prijzen, snelle levering.

Prima ervaring. Netjes verpakt, eventuele retourbon zat er al in.

Makkelijk bestellen. Ook goed en snel geregeld met retouren.

Goede website met mooie producten. Ook als een product niet is wat je ervan verwacht of gewoon te groot of te klein is, stuur je het makkelijk retour en wordt je factuur snel gecrediteerd.

Goed en mooi

Een goede en mooi zittende broek! Kan niet wachten om hem uit te testen in de sneeuw!

een goede georganiseerde organisatie

Super snel en mooie spullen

Ik was relatief laat in het skishop seizoen op zoek naar een nieuwe jas en broek. Heb een vrij reguliere maat maar er is nog zat in mijn maat voorradig. De prijzen zijn echt out of this world en de bliksemsnelheid waarmee het binnen kwam is erg prettig. Beter voor minder ga je niet vinden. Al is dat alleen al omdat de eerste 7 hits die je hebt op Google als je naar ski kleding zoekt allemaal via via bij deze site uit komen ;) Thanks

Uitstekende aankoop

Ik vond hier eindelijk een skibroek op lengte. Bij een normale broek zijn de pijpen altijd veel te lang en hier passen ze perfect. In het pakketje zaten nog 2 kleine attenties, wat toch wel leuk is.

Houden zich aan de afspraak

Mooie spullen en op tijd geleverd

Super service!!

2 skipakken gekocht. Maatvoering is perfect, de levering keurig op tijd en netjes (niet vacuüm) verpakt.

Super goede service

Ik heb meerdere bestellingen geplaatst en bij alle bestellingen een duidelijke en snelle service! tip: Afterpay zou nog een goede toevoeging zijn.

Good selection and fast delivery

Good

Makkelijk kiezen en snelle levering.

Online zijn de diverse artikelen makkelijk te vinden. Een maal een keuze gemaakt aan de hand van de duidelijke en volledige omschrijving, doorliep ik makkelijk het online bestelsysteem.

Snelle levering op postnl locatie. Aanrader!

Na mijn bestelling had ik mijn pakket binnen 24u in huis. Super leuk dat er een kleine goody bijzat en een checklist voor de wintersport. Dit is de ideale wintersport specialist

Een goede ervaring met skiwebshop

Product had een goede kwaliteit en was snel bezorgd

De levering was snel en correct, als ik weer iets moet aanschaffen zal ik dit zeker doen bij de SkiWebShop

Laagste prijs en snelle levering

Alles werd netjes op tijd geleverd en de maten waren perfect.

Gewoon goed

Snelle levering en er zat een kleinigheidje bijgevoegd, gratis. Ook een lijst van wat je mee op wintersport moet meenemen inclusief pen. Helemaal top!

Scherpe Outlet prijzen

Op zoek naar producten die een goede afprijzing hebben? Check dan SkiWebshop

Laagsteen 28

4815 PH Breda