Erg blij dat ik deze webshop gevonden heb

Makkelijk om te bestellen. Levertijd zoals beloofd. En de prijs is echt geweldig. Echt een aanrader deze webshop. Alleen is het wel even zoeken als je de webshop nog niet kent. Als je naar skijas zoekt in Google zal je deze site niet snel vinden. Maar ik raad hem zeker aan in mijn omgeving.

Snelle levering super spullen

Snel geleverd en mooie skibroek en skihelm binnen!

Scherpe prijzen en prima en snelle levering en goede service

Heb enkele artikelen besteld. Ik had ze de volgende dag in huis. En retour sturen is een fluitje van een cent met de retoursticker in de verpakking. En net wat goedkoper dan de concurrentie.

Prachtige jas voor goede prijs

Ik heb een prachtige ski jas voor mijn zoon gekocht. Snel geleverd en prima kwaliteit.

Snelle levering en goede kwaliteiten

Zeer snelle levering. Correcte omschrijving van het product en de maat. Top!

Ondanks levering van defecte rits goede oplossingen aan geboden

Erg tevreden

Fijne website, veel keuze, snelle levering

Goede kwaliteit prijs verhouding

Goede producten en snelle levering

Snelle levering, duidelijke webshop en groot aanbod

Op zoek naar de juiste wintersport artikelen, de ski webshop heeft voor ieder wat wils. Groot aanbod, veel merken, snelle levering! Top, erg tevreden over.

Je leukste sportoutfit in huis binnen één dag

Heel erg blij me mijn mooi halfleren skihandschoenen. Goeie prijs in snel in huis. Echt blij mee. Zeker nu er al sneeuw ligt in Oostenrijk. Laat de wintersport maar komen. Bedankt en ps ook leuk dat er een semi-persoonlijk kaartje bij zit!

Super snelle levering en voor een zeer scherpe prijs! Goed assortiment. Ik ben blij!

Goede duidelijk webshop met mooie producten

Bestelling wordt snel geleverd, mooie producten in het aanbod. Goede voorraad van maten etc.

top service

snelle bezorging goeie producten

Goed en snel geleverd!!

Overzichtelijke website, groot aanbod, duidelijke omschrijvingen van de producten. Snel geleverd. Erg tevreden!!

prima aanbod voor goede prijs

snelle levering van bestelling

Snelle levering.

Snel geleverd..

Super snel, netjes afgeleverd.

Duidelijke site, netjes in gepakt en snel geleverd

Levering snel. Mooi ingepakt. Kleding perfect. Top!

Ik had een vraag over de maat, even gebeld en ik werd keurig geholpen en geadviseerd. Ging om een skibroek voor jongens. Besteld en een supersnelle levering. Zeer tevreden.

Maatadvies van skibroek werd op de pagina op twee plekken verschillend beoordeeld. Bovenaan stond dat product normaal valt. In beschrijving echter dat het kleiner valt. Na telefonisch contact gratis verzending van nieuwe broek en gratis retour van verkeerde broek. Goede after service

Snelle levering.

's avonds besteld en de andere dag binnen. Top.

Super service!!

De naden van mijn skijas lieten los. Mocht de jas terugsturen en heb onlangs een nieuwe skijas ontvangen. Aardige mensen en super service!!

service!

Een correcte site;een vlotte service;duidelijke info over het product;Groot aanbod en goeie prijs,kwaliteit! Kortom: perfect!

super service en snel handelen

Artikel bestellen , snel geleverd , Niet in orde ?? terug sturen voor andere maat of ander artikel. top geregeld..

Laagsteen 28

4815 PH Breda