Snelle levering.

Mooie broeken en snel binnen.

gewoon goed makkelijk en heel overzichtelijk

makkelijk en heel overzichtelijk voor iedereen goed te doen en kwalitatief super

Geweldig!

Zondagavond laat de skipas besteld en dinsdag werd de jas al geleverd. Een heel mooie jas die voldoet aan mijn verwachting. Zit lekker soepel, juiste maat en kwaliteit ziet er prima uit

Makkelijke site om mooie spullen te kopen.

Ik was op zoek naar een nieuwe ski jas. Ik heb een mooie jas gevonden en besteld. Ik heb hem super snel thuisgestuurd gekregen. En hij is eigenlijk nog mooier als op de foto. Het is nu niet alleen een ski jas maar ik draag hen nu ook gewoon. Ik ben er heel blij mee. :):):)

Snelle bezorging

Ook het retour sturenwas snel en goed afgewerkt

Alles prima afgehandeld

Prima services

concurerende prijs en snelle levering

verder niets toe te voegen

supersnelle bezorging

Ski jas met alle details die echt nodig zijn in de sneeuw. , mooi getailleerd en geen poespas , maar strak en doelmatig.

Veel keuze en goeie kwaliteit van uitrusting.

Altijd goed

Vaker besteld bij deze webshop. Snelle en goede service. Mooie kwaliteit. Zeker aan te raden.

Supergoed gewoon! Snelle verzending, vriendelijke klantenservice

Na de bestelling te hebben geplaatst, krijg je goede informatie mbt de bestelling en de levering hiervan. Je hebt je bestelling de volgende dag in huis! Ik had tóch een te kleine maat ski jas besteld en na overleg met een zeer vriendelijke medewerkster een grotere maat besteld. Ook deze weer de volgende dag in huis. Met de retoursticker met antwoordnummer kon ik de eerste bestelling weer snel retourneren. In 1 woord supergoed dus!

Webshop is duidelijk. Fijn dat de maten van het model beschreven worden zodat je goed kan vergelijken. Levering was snel. Daarbij duidelijke informatie. Kwaliteit van skikleding is primair

Snelle levering en goede info omtrent maat

Maattabel en advies keurig op orde. Snelle levering

Snelle verzending retouren gratis, prima shop

Perfect bedrijf

Supersnel geleverd! Mailing volgt ook snel en netjes op!

Uitstekend!

Snelle levering van kwalitatief goede producten tegen hele scherpe prijzen!

Uitstekend!

Jas op vrijdag besteld in de middag en zaterdag ochtend was die al binnen. Top geregeld.

Super netjes verzonden goede spullen, goede prijs

Wij zijn ervaren skiërs. Door pech was een dure ski jas niet meer bruikbaar. We dachten een simpele skijas te kopen. Voor de aankomende wintersport vakantie Goede skijassen kosten immers minimaal een paar honderd euro. Wij bestelden een jas van het merk Dare2B Tot onze verbazing een prachtig warme en goed afgewerkte jas, getapede naden. veel koordjes om de jas prachtig in gewenst model te maken. zo ook in de capuchon. Lekker warm en waterdicht. Skiwebshop. De maat was niet goed en het is jammer dat je niet kunt ruilen. Dus terugsturen(wel gratis) en een nieuwe bestellen. Skiwebshop,Jullie hebben er een vaste klant bij.

Snel, veel keus, moderne kleding

Snelle en vooral duidelijke service. Een pakketje van skiweb ontvangen voelt als een cadaautje krijgen. Levering is snel, vooral fijn als je op het laatste moment nog iets nodig hebt.

Ruime keuze

Het pakketje is goed aangekomen en er stak een fijne verrassing in. Bedankt.

Super snel en correct!

Ik zou hier zo weer bestellen.

Is gewoon goed.

Webshop is duidelijke en makkelijk toegankelijk. Een zeer ruime keuze en voor elke portemonnee geschikt. Eenmaal besteld wordt je op de hoogte gehouden waar je pakket is en wanneer je het kan verwachten. Ervaar dit als prettig. Ben zeer tevreden over webshop!

Snelle levering omruilen omslachtig

Maatvoering klopte voor mij niet

Snel en correct

Gelijk goede maat besteld, alles past. Levering supersnel. Maw geen punt van kritiek.

Levering 6 skijassen

Probleemloze levering van 6 nieuwe skijassen voor onze skigroep