Snelle levering en adequate afhandeling van vragen

Bestellingen worden snel en zoals belooft geleverd. Bij vragen over kleur, maat en retourzendingen wordt altijd snel en vriendelijk gereageerd. Je voelt je echt klant!

Top webshop! Snelle levering en goede kwaliteit.

Het is altijd fijn om bij SkiWebShop te bestellen. De webshop staat garant voor snelle levering, de producten zijn netjes verpakt en de geleverde kwaliteit is top!

makkelijk, snel, naar verwachting.

Makkelijk bestellen, Snel geleverd, Helemaal naar verwachting. En goede prijs/kwaliteit verhouding

Je krijgt wat je bestelt en snel ook!

Mijn ervaring met SkiWebShop is bijzonder positief. Ik bestel al mijn wintersportkleding er graag omdat de levering snel is en wat er op de foto staat, klopt precies met je bestelling. Grote keuze is merken en een fijne site. Ik ben een tevreden klant👍🏼

Snel verzonden, mooie producten

Super snel verzonden, leuk verpakt. Prima service en de geretourneerde producten snel terugbetaald.

duidelijke omschrijving, snelle levering a a

Twee keer een bestelling gedaan. Beide keren waren de producten goed omschreven en de levering snel. Een eerder retour is ook vlot afgehandeld.

Snelle service!

Mooie skipully gekocht tegen een goeie prijs en met een snelle service. Kortom perfect!

Topservice met supersnelle levering!

Besteld op vrijdagavond (laat), en zaterdagvoormiddag al geleverd. Mooie skijas van goede kwaliteit 👌

Gewoon top shop!

Ik koop ondertussen reeds meerdere jaren mijn ski spullen via skiwebshop. Nooit stelde de shop me teleur. Grote en kleine merken! Prijs kwaliteit perfect & de weekdeals zijn super. Ook de snelle en correcte leveringen zijn zalig! Ik kan skiwebshop iedereen aanbevelen! Mvg Jurgen

Snelle levering. Skibroek voldoet aan de verwachtingen

👍

Alles liep vlot

Zowel de bestelling op de overzichtelijke website als de levering van goederen verliepen vlot

Snelle levering en goede service.

Erg aangenaam!

Erg aangename ervaring met SkiWebshop!

Qua maten niet altijd veel keus wel alle goede merken bij elkaar! Snelle levering!

Ik had vrij laat op de avond mijn bestelling geplaatst en de volgende morgen stond de pakketdienst al op de stoep met mijn bestelling! Netjes factuur en pen in de doos bij de bestelling. Perfect!!

Mooie vesten gekocht en de andere dag al in huis. Mooi meegenomen was de extra korting.

Gebruiksvriendelijke webshop

De site is gebruiksvriendelijk, hè kunt makkelijk de producten vinden waar je naar op zoek bent. Snelle levering, en een klein cadeautje bijgevoegd.

Makkelijk bestellen en retourneren via post nl. Snelle levering van de tweede bestelling.

Top en snel geleverd! En zeer tevreden👍

Heel goed en snelle levering en zeer tevreden!

Goede snelle levering

Binnen 2 dagen in huis. Goed verpakt en een skibrildoekje + pen erbij. Top!

Snelle levering .De bestelling deed 100%aan zijn verwarting .zeker een aanrader voor iedereen.

Snelle service, goed producten

Snelle service, goed producten

Snelle levering goed verpakt

Waterafstotend wasmiddel voor jassen niet duur en snel geleverd

Duidelijk uitleg maten en snelle levering

Op de site is het handig zoeken naar de juiste maat. Duidelijke uitleg maattabel. Snelle levering

Bestelling keurig op tijd binnen . Zaten twee leuke aardigheidjes bij , dat komt tegenwoordig maar zelden voor .... Kortom een tevreden klant 👍

Laagsteen 28

4815 PH Breda