Mooie ski jas besteld voor een leuke prijs. Binnen 3 dagen al in huis! Mooie overzichtelijke site en tegen top prijzen aangeboden. Ik ben erg tevreden en ga er zeker meer bestellen.

Veel keus

Veel keus. Goede en uitgebreide informatie over de producten/kleding. Je kunt daardoor een goede beslissing nemen. Helemaal prima.

👍

👍

Duidelijke site en makkelijk te bestellen

Makkelijk en overzichtelijk.

Fijne winkel en goede service

Fijne winkel en goede service

Super webshop, snelle en nette levering /bezorging

Mijn skibroek werd snel en erg netjes geleverd. De broek was met zorg ingepakt met daarbij een extra ski vakantie checklist. Erg leuk. Ook met retoursticker geleverd. Je hoeft niets uit te printen. Ook met duidelijke uitleg als je wilt retourneren. Super!

Duidelijke heldere en goede produkt informatie

Enkel pluspunten te vermelden. Veel soorten en kleuren. Mooie vormgeving. Uitstekende kwaliteit. Fijn dat elk product foto's en een filmpje heeft. Producten zijn precies wat is weergegeven. Voor ieder wat wils. Hier ga ik zeker vaker een bestelling plaatsen. De bezorging, aflevering e.d. ronduit super. Snel, goed en 'to the point'.

Heel s el geleverd

Snelle levering.

zeer correct en klantvriendelijk

Ik kreeg een kortingscode nadat ik mijn bestelling had geplaatst. NA even gebeld te hebben met de klantenservice moest ik de code sturen ter controle. Het kortingsbedrag is inderdaad teruggestort. SUPERSERVICE!!

Snelle levering en mooie spullen

Prachtig jassen besteld voor de wintersport, volgende dag al in huis 👍🏻 Zeer tevreden

Top webwinkel

Niets dan lof voor Skiwebshop. Duidelijk in communicatie, snelle levering en goede prijzen!

Supersnelle levering, goede kwaliteit en een ruim aanbod

Mij. Eerste ervaring met SkiWebShop was meteen goed! Voor onze eerste skivakantie kleding besteld. Eerst voldoende kunnen inlezen op de website en daarna een mooie jas en broek gekocht. Goede prijs kwaliteit verhouding en duidelijke informatie. Donderdagavond besteld en vrijdag al in huis. Ik heb nog wat spullen nodig voor de skivakantie, dus kom hier weer terug!

Snelle levering.

Snelle levering, goede service. Nog nooit problemen gehad met een bestelling. Dus een tevreden koper.

Alles ziet er mooi uit!

Bestellen ging makkelijk en snel in huis, tevreden!

uitstekende verzending en snelle levering

zeer tevreden

Groot aanbod, snelle levering

Groot aanbod met duidelijke omlijsting van de eigenschappen. Veel informatie beschikbaar per type product. Snelle en correcte levering.

Geen gedoe, ook niet met retour

Prettig, bestel redelijk tot vaak, goed geprijsd.

Was precies als op de website en snel geleverd

Zou hier zeker vaker kopen

Duidelijke webshop, snelle levering

Fijne webshop, mede doordat de maten van de modellen vermeld staan. Wat ik nog mis is duidelijkheid in de armlengte van de mouw. Hoe meet je de armlengte precies? En zou de lengte van de mouw ook vermeld kunnen worden, zoals de beenlengte van de broek? Daar heb je echt wat aan.

duidelijke website...kwalitatief goede producten

Ik vind de website overzichtelijk. De hits zijn goed vindbaar. De producten zijn van hele goede kwaliteit en de levering is zoals gecommuniceerd.

Topservice

Topservice & kwaliteit

Skiwebshop is een goede website waar ik graag spullen bestel.

Voor het eerste skispullen besteld en de site is overzichtelijk en handig. De levering en betalingen gaan snel en eenvoudig, zeker voor herhaling vatbaar.

Supervlugge levering!

Mooi optijd geleverd en de beste koop !!!!

Wij hebben al veel gekocht bij de SkiWebShop Altijd op tijd geleverd en de bestkope winkel .

Laagsteen 28

4815 PH Breda