uitstekend

prima webshop

Duidelijke website, snelle service en hoogwaardige kwaliteit

Ik ben al jaren klant. Skiwebshop heeft zeer uitgebreid assortiment met voor ieder wat wils.

Goede kwaliteit en snelle levering

De dag na de bestelling waren de producten al geleverd. De info over de maten kan alleen wel beter. Ergens een tabel met meer omtrekken hoe de maten vallen zou fijn zijn. Wel goed dat overal staat aangegeven dat je dezelfde maat moet bestellen die normaal ook hebt en de maten van het model er bij staan, maar alleen deze indicatie is wel lastig inschatten als je andere maten hebt in lengte en omvang.

Gebruiksvriendelijke site, makkelijk bestelproces en goede spullen!

De site is gebruiksvriendelijk en je kunt makkelijk zoeken. Het bestelproces verloopt soepel en snel en je spullen zijn snel binnen. En de kwaliteit is uitstekend. En bij elke bestelling leuke sleutelhanger met brillendoekje.. net even die extra!

Snelle service in een leuke doos. daarnaast keurig verpakt. Pen en poetsdoekje voor je skibril erbij

Snel en goede kwaliteit

Prima service.

Leuke webwinkel. Mooi aanbod en prima service.

Producten zijn prima omschreven, de maten kloppen en een snelle levering. Weinig woorden voor nodig: uitstekend

Mooie producten en snelle levering!

Mooie producten en snelle levering! Een aanrader.

Snelle levering, alles volgens afspraak

Kwaliteit

Uitstekende verzorging

Bestel nu reeds een aantal jaren kleding van het merk Spyder. Skiwebshop staat voor mij garand voor goede, snelle en uitstekende verzorging van deze producten. Fijne online winkel door breed assortiment.

Ruime keuze en uitstekende service

Heel veel keus, uitgebreid assortiment, van klein naar groot. Ik shop graag bij de skiwebshop.

Netjes verstuurd. Goede prijs voor jas. Jas viel klein, stond als ‘normaal’ vermeld op website. Tegenvaller dat het product dan niet gewoon te ruilen is, maar eerst terug gestuurd moet worden en dan opnieuw besteld. Kost veel extra werk. Jammer dat retourneren altijd een (welliswaar klein) bedrag kost. Ook bij retourneren complete bestelling.

Nu voor de 2de keer bestelt, mooie kwaliteit en ik vind het zels nog mooier dan op het plaatje. Ga zo door.

Super tevreden

Snel correct duidelijk communicatie prima

Vlotte levering tegen fijne prijs

Zeer vlot fijn skijack in huis voor uitverkoopprijs. Top.

Mooi en goed zittend produkt

Netjes verpakt vlotte levering. Mooi produkt

Grote keuze en perfecte service

Je hebt ernorm veel keuze met perfecte service.

super snelle levering , goede prijs kwaliteit verhouding

retouren binnen een week afgehandeld

Heel snelle ontvangst en mooie kleding!

Het is niet mijn eerste keer dat ik bij skiwebshop bestel! Terug heel mooie skijas aan een eerlijke prijs gekocht! Mijn zoon kan niet wachten om te vertrekken op skireis... heeft de jas al aan!!!☺️

Super ervaring!

De jas was perfect, en snel binnen

Supersnel geleverd :-)

Op de dag van bestelling is het pakketje al verzonden zodat ik het de volgende dag in huis had.

Correcte aankoop met snelle leveting.

Correct Snel Juiste maatadvies Behulpzame klantenservice

Snelle levering, goede kwaliteit en klantenservice!

Laagsteen 28

4815 PH Breda