Zeer snelle levering en uitstekende keuze

Heb al meermaals besteld enkelvoud snelle en correcte service

Erg prettig en duidelijke website! Ruime keus!

Ik zocht een mooie passende jas en heb die gevonden dmv de duidelijke uitleg aan de zijkant van het artikel. De maat is perfect te kiezen dmv het filmpje. Er is erg veel keus voor iedereen gecombineerd met super aanbiedingen! Echt een aanrader om bij de Skiwebshop te shoppen. Ik doe het zelf al enige tijd naar grote tevredenheid!

Great

Snelle en correcte aflevering

Prima webshop

Duidelijk, ruime keus, goede site, niet twijfelen gewoon kopen

Top service! Snelle levering en netjes verpakt.

We bestellen de volgende keer zeker weer bij jullie.

Fijne site, snelle levering en beste aanbieder van SPYDER.

Fijne site, snelle levering en beste aanbieder van SPYDER.

Snelle verzending, goede spullen

Alles super snel in huis, goede kwaliteit

top

Een goede site, goed informatie en de maten kloppen. Ze doen wat ze zeggen.

SkiWebShop is een mooie, overzichtelijke, duidelijke, betaalbare met goede service webwinkel

Heel goed, ivm terugsturen, geld terugstorten en telefonisch met de klantenservice overleggen en worden geholpen

Producten gevonden die ik zocht en snel geleverd.

Goede producten, snelle levering, prima prijzen

Ze hebben alles wat je nodig hebt, de prijs/kwaliteitsverhouding is goed, vaak leuke aanbiedingen mocht je iets besteld hebben in de verkeerde maat of iets dergelijks dan hebben ze ook nog eens een prima retourbeleid.

Skibroek besteld - super kwaliteit en snel geleverd!

Goed!

Ik vind het prettig dat er aangegeven wordt hoe de pasvorm is. Hierdoor gelijk de goede maten kunnen bestellen. Het enige aandachtspuntje vind ik de verzendkosten. Ik vind het klantvriendelijker wanneer deze vanaf een bepaald bedrag vervallen of dat deze vervallen wanneer de bestelling niet gelijk in orde wordt gemaakt.

De ene dag bestellen en de volgende dag in huis. Helaas was de maat niet goed dus terug gestuurd.

perfecte service en correcte informatie

Goedemorgen, Mijn eerst bestelling is verloren gegaan door Post. nl maar daarna terug opgedoken. Medewerkers van de skiwebshop hebben mij steeds vriendelijke en correct te woord gestaan. alsook geïnformeerd over welke stappen er werden ondernomen. Mijn pakket is terug opgedoken en ik heb dan ook de kans gekregen om het terug te bestellen. Deze levering is zonder enig probleem tot bij mij geraakt. De bestelling voldoet aan al mijn verwachtingen. Dus een tevreden klant. Met vriendelijke groeten, Jean-Pierre Put

Goede beschrijving, mooie korting en snelle bezorging!

Leuk om korting te nemen net voor het seizoen

Je krijgt er kleine extraatjes bij zoals en klein doekje voor je skibril die je in een heel klein zakje terug doet en een checklist voor wintersport en het product zelf was ook uitstekend. Ik zag wel op de foto van het product op de website en die was lichtgrijs, maar ik kreeg een donkergrijze. Ik vind donkergrijs wel mooier, maar dat is niet in elk geval zo.

Product kwam netjes verpakt. Duidelijke info verstrekking wat betreft levering. Ook voor retour is het goed geregeld.

Vlotte levering, goede kwaliteit producten

Skiwebshop levert zoals ze beloven; volgende dag in huis. Dat zien we wel eens anders. Het pakket is netjes verpakt. De productmaten kloppen, zoals ze zeggen. Ik bestel hier de volgende keer weer.

Uitstekende service!

Ik had een vraag en deze werd super snel benhandeld! Daarnaast bij verzending ook een klein extratje waardoor je als klant een extra plezierig gevoel krijgt!

Comfortabel

Warme, goed aanpassende kousen

Zeer tevreden!!

Snel geleverd en goed op de hoogte gehouden.

Vorig jaar ook al eens besteld bij skiwebshop, nu weer. Niet alles is in elke maat beschikbaar maar wat er is leveren ze snel en de prijs en kwaliteit zijn prima.

goede en snelle leverin

Goede en duidelijke website, snelle levering. Goede kwaliteit spullen voor een goede prijs

Zeer duidelijke beschrijving van de jas

Heel duidelijke video's waarop goed te zien is hoe de jas gedragen wordt. Daarnaast een goede omschrijving van alle details en draagcomfort!

Laagsteen 28

4815 PH Breda