Super service en prijs

Altijd wel mooie artikelen tegen interessante prijzen. Levering is supersnel. Al meerdere keren een aankoop gedaan en altijd tevreden.

Goed product

Goed product en snelle levering. Prima geen opmerkingen

Super service en flink goedkoper dan in de winkel

Mijn maat was niet de in de winkel beschikbaar dus via de site jas en broek gekocht waarbij de jas €70 goedkoper was dan in de winkel!

Top product

Erg tevreden over snelheid en communicatie

Zeer tevreden!

Veel keuze, goede prijzen, snelle levering en indien nodig kan je ook eenvoudig de dingen die niet passen terugsturen.

Goede spullen en makkelijk retourneren

Leuke aanbiedingen. Meerdere maten besteld, want ik had geen idee. Terugsturen gaat makkelijk (helaas niet gratis).

in alle opzichten prima

prettige website, mooie kortingen, correcte levering

Supersnel bezorgd.

om 22.00 's avonds besteld, de volgende dag al in huis. Goede foto's en beschrijving op de site van het product, geeft een goed beeld van wat je besteld.

Prima kwaliteit, snelle verzending

Eerste keer besteld en ging meteen soepel! Ook het retour proces gaat vooralsnog voorspoedig. Al met al aan te bevelen :-)

Mooie broek, snelle service, helaas elders een lagere prijs, maar ondanks dat toch heel tevreden.

Alles netjes optijd geleverd

Snelle levering, product wordt goed verpakt geleverd.

Prettig, fijne website en snelle levering.

Mooie aanbieding snel geleverd

Skihelm in de aanbieding gekocht. Savonds laat besteld, volgende middag in huis. Was op dat moment de goedkoopste online. Wel jammer dat er op €50 nog steeds verzendkosten en handling fee komt.

Uitstekend!

De jas werd zeer snel bezorgd, hij is helemaal prima en was een hele goeie prijs. En goeie communicatie over bestelling/levering. Dus de ski webshop bevelen wij van harte aan.

Snelle levering, goede prijs!

Ik ben heel tevreden. Over het bestelproces, de afhandeling én het artikel!

Happy skiër!

Ik kreeg mijn skikledij heel snel opgestuurd: vrijdagavond besteld, zaterdagmiddag geleverd. Blij met mij skibroek, 2 fleeces en skiwanten. Duidelijke communicatie, netjes verpakt en snel bezorgd! Prima!

Uitstekend en supersnel

Zeer gebruiksvriendelijke website en vlotte levering

Grote keuze, snelle levering.

Zeer makkelijke en overzichtelijke website. Er was meer dan voldoende keuze en de levering was ultra snel. Ik ben een tevreden klant!

Superkwaliteit aan huis door superservice

SUPER!

Heel ruime keuze. Levering al 1 dag later. Alles was prima in orde.

Goede service voor een mooie prijs! Blij mee!

Ski outfit en ski’s gekocht, bindingen op maat gemaakt en op tijd in huis voor een week skiën.

Topservice

Topservice Snelle levering Prijs-kwaliteit super

Super webshop

Duidelijke website, snelle levering, goeie prijs en uitgebreide collectie. Zal er zeker nog vaker bestellen

Heel vlot !

Mooie korting en vlot geleverd !

Mooie korting, snelle levering

Ik kocht een nieuwe skilhelm voor zoonlief. Een mooie korting na vergelijking bleek deze webshop het beste koop. De levering verliep ook snel

Laagsteen 28

4815 PH Breda