goed en snel

Hele goede webshop met mooie aanbiedingen.

Superservice!

Snelle levering met een kleinigheidje erbij. Daar houd ik van :)

Erg prettig

Ski broek besteld, kon makkelijk zien welke maat ik nodig had en meteen besteld. Snelle levering!

Super snelle levering en uitstekende service.

Na het kijken van de filmpje’s over de uitleg van de kleding een broek en jas besteld en die paste als gegoten.

Ruime keuze, snelle levering!

De website is overzichtelijk, er is ruime keuze en de levering is echt snel! We hebben al meerdere malen iets besteld op de skiwebshop, omdat we er gewoon goede ervaringen mee hebben!

Donderdagavond een skibroek besteld, die de volgende dag al gelijk in huis was. De maat zat meteen goed. De prijs-kwaliteitverhouding is gewoon zoals die hoort te zijn. Kan alleen maar lovend zijn over de skiwebshop!

prima op tijd bezorgt

Tevreden hoor op tijd bezorgt post moet geen pakjes bij Mn Buren afleveren zonder mijn toestemming afhaalpunt zit om de hoek 👍

Zeer vlotte levering Mooie aanbiedingen of promotie Vriendelijke en goede informatie klantendienst

In drie woorden Uit-ste-kend

Mooie Jas gekocht van Spyder, Had nog wat extra vragen over de kleuren etc etc. Dit werd allemaal feitelijk direct beantwoord. Prima dus.

Alles correct geleverd

Gekregen wat besteld voor een nette prijs

Snelle levering, goede kwaliteit.

Mijn bestelling kwam snel binnen en de jas is van goede kwaliteit. Lekkere jas voor de wintersport.

nog niets ontvangen :(

duurt erg lang, nog altijd niets binnen. Best balen omdat we nu met vakantie gaan en ik dus geen jack heb

Supersnelle service

Erg snelle service. De artikelen werden de volgende dag al geleverd. Erg tevreden.

Groot assortiment, Snelle levering en duidelijke site.

Erg tevreden

Snelle en goede service

Jas met gedraaide mouw ontvangen. Er werd telefonisch en via de mail snel en adequaat gereageerd. tot nu toe prima ! Groet, Sip

Goede kwaliteit en netjes bezorgd

Ik heb een jas besteld. Erg mooi. Maar dat was ook duidelijk te zien op de site. Mooi dat je bewegende beelden hebt zodat je goed kan zien hoe de jas zit. Verder netjes op tijd bezorgd en goed verpakt. Ik ben erg tevreden.

Snelle levering overzichtelijke website!

Heb al meerdere dingen besteld bij skiwebshop.nl, site is overzichtelijk en verzenden gaat snel.

Snelle levering, prima product

Snelle levering en ruime keus

Ruime keuze skikleding in de opruiming. Snelle levering. Het feit dat er aan het milieu gedacht wordt door een euro te vragen bij een retourzending vind ik een goede oplossing.

Zeer snelle levering.

Goede kwaliteit. Erg aantrekjijke prijzen voor up to date kleren . CHAPEAU.

Goede service gemakkelijke site

Mooi kwaliteit en vlugge levering

Goede en snelle service

Een snelle en goede levering van mijn bestelde artikelen.

Accurate en supersnelle levering

Na bestelling worden de spullen binnen één of twee dagen bezorgd. Super netjes dat er ook meteen een antwoord- en een retourformulier bijgevoegd zijn.

Fantastische ervaring

Dat de 10% korting na bestelling van prachtige skitrui toch mij toegekend werd. Fantastisch

voor het eerst een bestelling gedaan bij de SkiWebShop. alles super gegaan.

Laagsteen 28

4815 PH Breda