Pluspunten

Goede webshop en snelle en correcte afhandeling

Pluspunten

- correcte afhandeling - goede kwaliteit van het product - goede en vriendelijke service - vlotte levering

Pluspunten

Groot assortiment met kwaliteitsmerken

Pluspunten

Prettige overzichtelijke website. Goede zoekfuncties. Ruime keuze. Snelle levering.

Pluspunten

Snelle services, vandaag besteld morgen al in huis. retour services ook net geregeld

geen

Pluspunten

Snel en adequaat

Duidelijkheid over de levertijd voorafgaand aan de bestelling

Pluspunten

Snelle levering Gied en breed assortiment, Producten van goede kwaliteit Goede beschrijving bij de producten, Indicatie hoe de maten uitvallen, Duidelijke foto’s en video’s Handige tips naar soortgelijke producten of vaak bestelde bijproducten, Die vindt je zo snel op de website

Pluspunten

Aanbod

Pluspunten

Eerste keer dat ik hier bestel. Heel overzichtelijke site, kon alles goed vinden, goede foto’s van alles. Alleen had ik misschien graag maattabellen gehad zodat ik mezelf kon opmeten en weten welke broek ik best zou kiezen. De broek die ik kocht, zit heel comfortabel. Er zit gelukkig ook wat stretch in. Ze lijkt van goede kwaliteit, maar heb deze nog niet kunnen testen. Over de levering ben ik ook uiterst tevreden. Snel opgestuurd geweest, goed verpakt en een kleine attentie er bovenop... altijd leuk! De prijzen zijn ook heel schappelijk. Enkel was ik verbaasd dat de btw niet was ingerekend in de prijs die je bij het product ziet staan. In België wordt dit anders gedaan, dus stelde mij daar geen vragen bij tot ik wilde betalen en zag dat het toch iets duurder uitkwam.

Maattabellen toevoegen. Exclusief btw beter aanduiden bij de prijs of de prijzen tonen enkel inclusief om grote verrassingen te voorkomen.

Pluspunten

Contact met de hulplijn was super ... hierdoor de holmenkoll speedborstelset besteld en al de dag erop in huis . Netjes in een doos verrpakt ... bedankt en een nette prijs .

Ik zou er zo geen weten .

Pluspunten

Deskundig advies, gebruiksvriendelijke site en snelle levering.

Zoekfunctie op eigen site naar artikelen kan beter (hetzelfde gemak als bijna hetzelfde gemak alsGoogle zoekmachine)

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Zeer snel levering

Ja retour zou handig zijn in plaats van nieuwe bestelling maar is blijkbaar niet hazlbazr

Pluspunten

Supersnelle levering, alles prima, graag weer!! Leuke attentie in verpakking!

Pluspunten

Gevonden wat ik zocht

Geen duidelijke zoekfunctie

Pluspunten

Snelle levering, goede prijs/kwaliteitverhouding.

Maat van truien en pullies wordt aangegeven door de lengte van het model. Borstomvang, lengte rugpand en mouwlengte lijken mij beter bruikbaar.

Pluspunten

Snelle en keurige levering

Pluspunten

Shop je skilook vond ik erg handig als ski leek. Verder zijn de verschillend video’s met tips ook zeer praktisch en er word snel geleverd.

Ik kon geen binnenbeenlengte van de skibroek vinden. Een maattabel zou handig zijn.

Pluspunten

Onder de indruk van de leversnelheid

Pluspunten

Duidelijke website, groot assortiment en snelle levering

Pluspunten

Zeer snelle en correcte levering en informatie verstrekking ,ook over evt. Retourlevering en betaling.

Vooralsnog geen.

Pluspunten

Snelle levering, product goed verpakt. Daarnaast ontving ik een leuke flyer met korting voor indoor skiën en een brillendoek.

Pluspunten

Erg prettige webwinkel, ruim assortiment, overzichtelijk en snelle leveringen!

Nog groter assortiment.

Pluspunten

Overzichtelijke website Vandaag besteld echt morgen in huis. Gemak van retourneren Kwalitatieve producten Nuttige weekdeals

Bij bestellingen boven een bepaald bedrag geen bezorgkosten in rekening brengen. Omruilen van producten moet makkelijker kunnen om zodoende dubbele bezorgkosten te vermijden.

Pluspunten

De ene dag besteld en de volgende dag bezorgd. Top.

Laagsteen 28

4815 PH Breda