Pluspunten

Toegankelijke site, snelle service en levering!

Pluspunten

snelle vlekkeloze levering, snelle retour en terugbetaling, voor mij mag t TopSkiWebShop heten

Pluspunten

Zeer snelle levering. Bij ontvangst van de skikleding bleek 1 artikel niet meegeleverd te zijn. Na 1 e-mail werd het ontbrekende artikel de volgende dag al geleverd. Dat noem ik nog eens service!

Pluspunten

Snelle levering en erg klantvriendelijk.

Pluspunten

duidelijke site goede prijzen snelle levering, ook naar België

geen, prima!

Pluspunten

De websit heeft heel veel aanbiedingen dus dat is heel fijn. Toen ik mijn jas bestelde kreeg ik hem de volgende dag al binnen dus heb alleen maar goede ervaringen met dit bedrijf.

Geen verbeterpunten

Pluspunten

Vandaag besteld morgen in huis! Perfect!

Pluspunten

Snelle levering (met PostNL, meteen naar afhaallocatie: TOP!) Veel betaalmogelijkheden zonder extra kosten (paypal) veel keuze ook in (erg) grote maten hele scherpe afprijzingen overzichtelijke website retourzending erg vlot afgehandeld (binnen 4 dagen geld terug!)

productinformatie is niet uniform; ik moest soms erg zoeken naar informatie over de materialen waarmee de kleding was gefabriceerd en bij welke temperatuur de kleding functioneel is. zoekopties op de website ook op materiaal (merinowol bv is welkom)

Pluspunten

Zeer snelle levering!! En goede after sales!

Pluspunten

Goede klantenservice, ook telefonisch. Goede kennis van zaken. Keurig afgestuurd. Gadget erbij, zeer attent! Ik bestel hier vaker, altijd goed!

Pluspunten

Snelle, goede levering

Pluspunten

Producten van goede kwaliteit, goede prijzen en groot assortiment

Pluspunten

Snelle levering, groot assortiment aan producten en goede service. Een topbedrijf naar mijn mening

Pluspunten

Hele snelle levering: 's avonds besteld en de volgende ochtend al bezorgd. Goede kwaliteit

Pluspunten

Goede prijs kwaliteit en perfecte snelle levering en waarin je zelfs nog een moment kan kiezen!

niets

Pluspunten

Super snelle levering en keurig verpakt! Ontvingen daarbij ook een aardigheidje in de vorm van een pen en brillendoekje.

Pluspunten

Sneller levering goed uitgelichte product omschrijving of te wel eennsuper zaak

Pluspunten

Super Snelle, goede levering

Geen enkele

Pluspunten

Goede site, makkelijk bestellen en snelle levering. Ook terugsturen was makkelijk ivm geen retour aanmelden oid. Gratis retourverzenden.

Gratis verzenden. Dat je een artikel kan ruilen ipv terugsturen en zelf opnieuw bestellen. Jammer dat je na deze tips een mail krijgt met uitleg wat voelt als een mail met een verklaring. Zit ik niet op te wachten. Ik wil liever (natuurlijk) niet als ik wil ruilen 2 maal de verzendkosten betalen. Ik snap dat dit bedrijf zelf ook de kosten moet betalen maar verdient men dan niet genoeg met de verkoop van de spullen?

Pluspunten

Hele snelle levering, zelfs met de feestdagen. Ik ben ook onder de indruk over het aanbod voor grote maten

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Kwalitatief prima, veel keus, grote maten, soepele afhandeling!

In sommige gevallen is de maatvoering niet goed omschreven. Met name bij schoeisel.

Laagsteen 28

4815 PH Breda