Pluspunten
Goede producten, info op de Website sluit aan bij wat je krijgt. Snelle levering, klantenservice reageert binnen 24 uur op vragen.
Pluspunten
Snelle levering. Ruime keus
VerbeterpuntenBeoordeling van de maatvoering valt klein , normaal ,groot kan beter. (4 broeken in zelfde maat waarvan er 2 totaal niet passen)
Beste klant, Bedankt voor je positieve review en voor je verbeterpunt. Wij doen altijd ons best de website te verbeteren en hem duidelijker te maken voor klanten. We nemen je suggestie mee voor de doorontwikkeling van onze website. Met vriendelijke groet, Team SkiWebShop
Pluspunten
Snelle levering, goede service. Snel antwoord bij mailcontact.
VerbeterpuntenFoto's van voor-, achter- en zijkant.
Beste Brigitte, Bedankt voor je positieve review en voor je verbeterpunt. Al onze producten worden in onze foto studio gefotografeerd. Wij maken foto's van de voorkant, de achterkant, de zijkant, detail foto's en bij onze broeken en jassen maken wij ook een 360 video zodat je het product van alle kanten kunt bekijken. Ook bij de producten uit jouw bestelling zijn al deze foto's aanwezig. Mocht je toch nog vragen hebben over hoe een product er uit ziet kun je altijd contact opnemen met onze klantenservice. Met vriendelijke groet, Team SkiWebShop
Pluspunten
Correct,supersnel en goede prijs! Meer kan men niet verwachten!
Pluspunten
Supersnelle levering , s'avonds 2100 besteld , de volgende dag al in huis ( ook in de drukke decembermaand)
Pluspunten
Snelle levering, goede service. Netjes verpakt
Pluspunten
Snelle en goede service. Een ski-jas en ski-broek besteld bij SkiWebShop welke beide goed zitten. Echter, het drukknoopje van de ski-broek is lam, maar door de snelle service van SkiWebShop kan ik deze kosteloos laten maken omdat zij dit vergoeden! Zeker aan te bevelen!
Pluspunten
snelle levering, goeie kwaliteit kleding
Pluspunten
Heel goede service en snelheid
VerbeterpuntenGeef ietsje meer info over de producten, zoals binnen been lengte voor de plus size ski broeken. Dan zijn we zeker wat we moeten kopen
Beste Klant, Bedankt voor je positieve review en voor je verbeterpunt. Wij doen altijd ons best de website te verbeteren en hem duidelijker te maken voor klanten. We nemen je suggestie mee voor de doorontwikkeling van onze website. Met vriendelijke groet, Team SkiWebShop
Pluspunten
Snel en correct afgehandeld
Pluspunten
Snelle service, goede prijs
Pluspunten
snelle correcte levering
Pluspunten
Hele snelle levering!
VerbeterpuntenGeen verzendkosten rekenen of mogelijkheid bieden om te ruilen zonder extra verzendkosten. Handig en klantvriendelijk als je bijv de verkeerde maat besteld hebt.
Beste Ingrid, Bedankt voor je positieve review en voor je verbeterpunt. De reden dat ruilen bij ons niet mogelijk is heeft te maken met onze online voorraad. Wij willen in eerste instantie natuurlijk zorgen dat het gewenste ruil product geleverd kan worden. Om het product te kunnen ruilen dient het eerst in ons magazijn te zijn en hier vervolgens verwerkt te worden. Het retour verwerkingsproces kan tot 7 werkdagen in beslag nemen. Door opnieuw te bestellen ben je er zeker van dat het gewenste product er nog is. Indien je de gehele bestelling terug stuurt ontvang je ook de verzendkosten terug. Met vriendelijke groet, Team SkiWebShop
Pluspunten
Goede, zorgvuldige, snelle service. Retourneren eveneens eenvoudig en kosteloos!
VerbeterpuntenKleuren beter beschrijven. Fluor roze is geen fucia roze. Verder geen verbeterpunt! Ga zo door
Pluspunten
Uniek assortiment met ook hele leuke items, vooral leuk om cadeau te geven.
Pluspunten
Voor 22:00 besteld morgen in huis Alles duidelijk aangeven op de webshop, hoe een artikel uitvalt
VerbeterpuntenAftherpay & ruilen wel mogelijk En boven €75 gratis verzending?
Beste Tess, Bedankt voor je positieve review en voor je verbeterpunt. De reden dat ruilen bij ons niet mogelijk is heeft te maken met onze online voorraad. Wij willen in eerste instantie natuurlijk zorgen dat het gewenste ruil product geleverd kan worden. Om het product te kunnen ruilen dient het eerst in ons magazijn te zijn en hier vervolgens verwerkt te worden. Het retour verwerkingsproces kan tot 7 werkdagen in beslag nemen. Door opnieuw te bestellen ben je er zeker van dat het gewenste product er nog is. Je kunt bij de betaling wel kiezen voor creditcard, je bestelling wordt dan pas op een later moment verrekend. Met vriendelijke groet, Team SkiWebShop
Pluspunten
Altijd correcte levering
Pluspunten
Snelle levering. Gemakkelijke webshop. Mooie kortingen. Supermooie spullen en ik kreeg een handige checklist, een pen en een brillenpoetsdoek als kado bij mijn bestelling. Wij zijn heel blij dat we deze fantastische winkel gevonden hebben.
VerbeterpuntenHelemaal niets veranderen, helemaal goed zoals het is!
Pluspunten
Altijd de beste service en altijd bereikbaar. Alles mega snel bezord en site is super prettig. Echt een goede aanrader voor mensen die top-kwaliteit skikleding nodig hebben!
VerbeterpuntenTotaal geen verbeter punten. Alles is top. Zelfs met de feestdagen gewoon alles mooi optijd binnen gekregen
Pluspunten
Snelle en goede levering.
VerbeterpuntenRuimer aanbod in betaalbare skikleding.
Beste Simone, Bedankt voor je positieve review en voor je verbeterpunt. Op dit moment worden er nog steeds artikelen geleverd voor aankomend seizoen. Hopelijk vind je na dat alles online staat nog meer betaalbare skikleding! Met vriendelijke groet, Team SkiWebShop
Pluspunten
Snelle levering, veel keuze in merkartikelen, mooie aanbiedingen. Kortom super.
VerbeterpuntenToeslag bij gebruik creditcard. Volgens mij mag dit volgens europese richtlijnen niet meer?.?. Verzendkosten ? Misschien boven limiet laten vervallen.
Beste Klant, Bedankt voor je positieve review en voor je verbeterpunt. Nederland en België hebben nog geen keuze gemaakt over de creditcardtoeslag, hier wordt in 2019 opnieuw naar gekeken. De kosten hiervan zijn slechts een bijdrage aan de totale kosten, wij proberen dit voor de klant zo laag mogelijk te houden. Hetzelfde geldt voor de verzendkosten, wij bezorgen binnen Nederland met PostNL maar helaas doen zij dit niet gratis. Een deel van de verzendkosten nemen wij voor onze rekening zodat we het deel van de klant zo laag mogelijk kunnen houden. Met vriendelijke groet, Team SkiWebShop
Pluspunten
Snel en prima afgehandeld
VerbeterpuntenMogelijkheden om te betalen via afterpay?
Beste Ineke, Bedankt voor je positieve review en voor je verbeterpunt. Je kunt er bij ons wel voor kiezen om met creditcard te betalen, hierdoor wordt het bedrag op een later moment pas van je bankrekening afgeschreven. Met vriendelijke groet, Team SkiWebShop
Pluspunten
Breed assortiment en snelle verzending
Pluspunten
Geweldig bedrijf snelle levering en alles goed verpakt