Pluspunten

Duidelijke site , mooi aanbod en goede prijs.

Site doet wat (eenvoudig) ouderwets aan

Pluspunten

Keurige afhandeling. Kwaliteits artikelen tegen scherpe prijzen. Pretigge klantenservice, die alert reageert

Kan ik zo niet noemen. Of nog iets beter voorlichting over de maatvoering. Die scheelt per merk sterk

Pluspunten

-Snelle bezorging -Veel extra info -Super duidelijke uitleg over alles wat een klant zou willen weten (video's etc.)

Pluspunten

Pluspunten

Super snelle levering en de laagste prijzen, ik ben fan!

Sommige artikelen kun je wel aanklikken in het overzicht van bijv. skijassen, echter wanneer je verder gaat staat er pas dat die is uitverkocht.

Pluspunten

snelle levering, alles op voorraad.

je kan je bestelling volgen via track en trace, maar handig zou het zijn om toch een mailtje of smsje te ontvangen als je levering in het ophaalpunt is.

Pluspunten

Hele overzichtelijke site Heel veel keus Snelle levering Goede retourbehandeling

Pluspunten

Mooi aanbod . Ook grotere maten. Snelle verzending, Keurig doosje, leuke gadget. Goede communicatie.

Als je een categorie aanklikt zou het fijn zijn verder op maat te kunnen zoeken. (en eventueel op kleur en merk) Nu moet je alles langs opzoek naar de gewenste maat. (dit was op skitotaal, ik zie dat skiwebshop deze functie wel heeft maar daar was mijn item niet te vindbaar)

Pluspunten

Snelle levering, iets waar ik wel op selecteer als ik bij een internetwinkel iets bestel. Leuke goodies in de verpakking. Raad SkiWebShop zeker aan!

Pluspunten

Ruim aanbod voor elk budget SNELHEID VAN LEVERING Vriendelijkheid van medewerkers (telefonisch)

Pluspunten

Snelle service, duidelijke website en voorwaarden

Pluspunten

Uitgebreide en mooie collectie. Snelle en goede service. Alles netjes verpakt in passende doos en niet zoals zo vaak gedaan wordt een megadoos die opgevuld is met plastic. Dus ook enigzins milieubewust bezig. Kortom een webshop waar we vast en zeker nog eens wat zullen bestellen.

Pluspunten

super eenvoudig

Pluspunten

Goede webshop, duidelijke communicatie over bestelling

Ga vooral zo door!

Pluspunten

Super snelle service!

Geen.

Pluspunten

snelle levering. netjes verpakt. leuke kleine attentie. mooi aanbod

Pluspunten

Bijzonder vlot geleverd, netjes verpakt en prima producten, dit was absoluut niet de laatste bestelling bij deze skiwebshop.

Ik zou graag wat meer keuze willen in truien met extra lange mouw. Vaak is bij xl de mouw net te kort terwijl de rest goed zit, en als ik dan een xxl trui bestel zit de trui rondom te ruim. Helaas had ik te laat gezien hoe de (spijkerbroek maat 38-38) in de maatvoering van de skibroeken verwerkt was, waardoor ik te lang getwijfeld heb met de maier anton broek maat 114 waardoor deze net uitverkocht was op uw site. Jammer genoeg moet ik deze dus elders kopen.

Pluspunten

Snelle levering , fijne overzigtelijkw site, mooie aanbiedingen.

Niet.

Pluspunten

Goede kwaliteit en snelle levering

Pluspunten

Snelle levering Maatadvies is super

Zoekfuncties werken niet steeds optimaal

Pluspunten

Prima service.

Pluspunten

Duidelijke website, snelle levering, ruime keuze.

Geen.

Pluspunten

Uitgebreid assortiment aan skikleding Scherp geprijsd Snelle levering.

Heb ik niet kunnen ontdekke.

Pluspunten

Ruime keuze. Snelle levering. Goed verpakt.

Laagsteen 28

4815 PH Breda