Pluspunten

Afspraak is afspraak Duidelijke communicatie Correct

Voorafgaandelijk zeggen in welke zaak spullen zullen geleverd worden indien men op het moment van aanbieden niet thuis is.

Pluspunten

nette opzet op de website. Je kunt snel filteren op zaken die je zoekt. Levering ging zeer snel. Juiste maat nadat ik de tips over maatvoering even had opgevolgd.

Nu niets. Het feit dat je niet kunt ruilen maar alleen annuleren is mogelijk in de toekomst vervelend

Pluspunten

Liever ruilen , dan retourneren en opnieuw bestellen

Pluspunten

Superoverzichtelijke webshop en ontzettend aantrekkelijke prijzen! Mijn nieuwe skijas van Lutha heb ik voor maar liefst 50 Euro minder aangeschaft vergeleken met Daka. En daar kan ik straks mooi iets anders leuks voor doen op vakantie!

Pluspunten

Ruime keuze en overzichtelijk. Met name dat in één oogopslag duidelijk is welke maten nog beschikbaar zijn. Daarnaast is de supersnelle verzending een compliment waard!

Pluspunten

-Sneller respons op contact mails -duidelijke website -duidelijke + snelle support

Verbeteringspunten zou ik niet direct weten, maar als ik dan iets zou moeten zeggen dan zou ik het volgende zeggen. Toen ik op de website aan het zoeken was voor een helm dan wou ik verschillende maten aanklikken maar ik moest dit 1 per 1 doen omdat de pagina volledig herladen en ik de volledige lijst opnieuw moest openen (maar dit is echt een heeeeeel klein detail :) ) Ik ben zeer tevreden over skiwebshop en meer kan ik niet zeggen

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

Mooie spullen.

Ik had een fout gemaakt met de bestelling en direct gemaild en gebeld. Hun antwoord was: kunnen we niet meer veranderen in het systeem? Het systeem is blijkbaar de "baas". Dit geeft mij het ongemak terug te sturen en opnieuw te bestellen. Erg klantonvriendelijk!

Pluspunten

Super snelle verzending, goede aanbiedingen. Snelle reactie van klantenservice en alles in de bestelling is goed verpakt en duidelijke retourmogelijkheden.

Pluspunten

Jammer dat ruilen niet mogelijk is opnieuw verzendkosten

Pluspunten

Snelle levering, correcte afhandeling. Groot assortiment.

De filmpjes geplaatst bij bijv de skijassen zijn ideaal om de opties van het model te bekijken. Wellicht kan dit bij elk model jas toegevoegd worden.

Pluspunten

snelle levering, goede prijzen

Overzicht maattabellen vind ik onduidelijk

Pluspunten

Duidelijke website en super snelle levering.

Pluspunten

Super snelle levering zelfs tussen kerst en nieuwjaar. Correct geholpen na een productie fout in een skipully.

Pluspunten

Scherpe prijs voor de jas die we hebben gekocht. snelle levering

Pluspunten

Snel goed verzorgd.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Zeer snelle levering. Eenvoudig retourneren.

Pluspunten

Snelle levering, prima uitleg en goede maattabellen.

geen

Pluspunten

Groot aanbod Goede foto’s Duidelijke filters Overzichtelijk Nette verpakking/levering

Veel mensen zullen via een mobiel of tablet op jullie site kijken. Als je een product heb bekeken en terug wilt naar waar je bent gebleven schiet je steeds weer naar boven en moet je opnieuw beginnen naar beneden te scrollen. Dat is een lastig puntje naar mijn mening.

Pluspunten

Zeer goede communicatie en voor elk item uitgebreide informatie, zelfs met video presentatie !

Pluspunten

Niet achteraf betalen Geen optie om te ruilen

Pluspunten

Goede kwaliteit, goed geprijsd en snelle bezorging en service.

Pluspunten

Snelle levering en mooie aanbiedingen

Pluspunten

Duidelijke en overzichtelijke webshop met uitgebreid assortiment en eenvoudig bestelproces

Pluspunten

Makkelijke website waar je alles snel kunt vinden wat je zoekt

Tijdens de feestdagen een melding bij je bestelling plaatsen dat het mogelijk is dat de bestelling langer onderweg is ivm de feestdagen en dat jullie ervoor zorgen dat de bestelling binnen de afgesproken termijn aangeboden wordt aan post NL

Pluspunten

Snelle levering Duidelijke site Maat 46/XXL Makkelijke retourneren en gratis

Laagsteen 28

4815 PH Breda