Pluspunten

Goeie kwaliteit en snelle levering

Pluspunten

Snelle en fijne service ook met retouren.

Pluspunten

zeer snel en alles van zeer goede kwaliteit

Pluspunten

mooi assortiment, snelle service, prima order afwikkeling

wat mij betreft is alles prima gelopen

Pluspunten

Snelle levering , zeer mooie ski broek, goede prijs !

Pluspunten

Goede service, snelle bezorging en een breed assortiment aan artikelen.

Meer publiciteit voor naambekendheid..

Pluspunten

Snelle levering, goede kwaliteit

Pluspunten

Snelle service, afspraak is afspraak

geen

Pluspunten

Overzichtelijke site, vlotte levering, en retouren ook netjes geregeld.

Pluspunten

Vrijdag avond besteld en maandag voormiddag geleverd ! kan het sneller ? Ik denk het niet. Ook een aangename verrassing bij gekregen, een sleutelhanger met een doekje om je brillen af te wegen en een balpen. Goed ingepakt. Wij bestellen zeker nog terug ! Bedankt SkiWebShop voor de goede service.

Pluspunten

Snelle levering Overzichtelijke site Goed aanbod

Pluspunten

In een woord: TOP

Pluspunten

Snelle levering. Staan je vriendelijk ter woord en denken oplossingsgericht mee.

Pluspunten

Alles werkt goed en snel en zonder problemen. Echt een aanrader!

Pluspunten

Snelle levering, duidelijke website

Pluspunten

mooie collecties, mooie aanbiedingen, levering volgens afspraak

Pluspunten

Super gemakkelijk winkelen! Mijn man en ik zijn grootten struis, in de ‘ gewone ‘ winkel kunnen wij geen kledij vinden. Bij skiwebshop hadden we een grote keuze , correcte maten, goed overzicht. De bestellling werd vlug geleverd met enkele bruikbare attenties!

Pluspunten

Snelle levering Goede klantenservice

Dat je gelijk kan ruilen voor een andere maat. En het niet opnieuw hoef te bestellen.

Pluspunten

Goede service.

Pluspunten

Snelle levering en netjes verpakt. Ook nog een pen een skibrildoekje en een to do list doen ze erbij. Kortom super webshop kan deze zekers aanbevelen

Ga zo door

Pluspunten

Kwalitatieve (lees goed geen ****!!) producten tegen zéér democratische prijzen, tevens mooie kortingen op het gehele assortiment. Snelle en juiste levering. Correcte financiële afhandeling, echt héél tevreden en betrouwbaar (wat vandaag de dag bij vele online webshops niet altijd het geval is!!!). SkiWebShop al toegevoegd tot mijn favorieten.

SkiWebShop net leren kennen en al opnieuw een bestelling geplaatst voor het komende skiseizoen 2018. Tot nu toe geen minpunten, ergernissen of negatieve ervaringen. Als ik dan toch een tip mag geven is het weergeven van het aantal stuks per maat nog op stock handig als klant zodat je bepaalde uitgaven beter kan spreiden, plannen.

Pluspunten

Snelle levering. Makkelijk retourneren via Post.nl punten, retour sticker wordt zelfs meegeleverd. Bij betaling met creditcard, creditering voor retouren al binnen voordat bedrag afgeschreven wordt. Je betaald dus alleen wat je behouden hebt.

Bij broeken die verkrijgbaar zijn in twee verschillende lengtes. binnenbeen maat vermelden. Bij twee dezelfde broeken (Icepeak Riksu) met verschillende lengte wordt bij vergelijken de ene als warm aangemerkt en de ander niet. Hoe kan dit?

Laagsteen 28

4815 PH Breda